Poletje je končno tu! Čas, ko zbežimo iz mestnega vrveža, se prepustimo soncu in uživamo v toplih, brezskrbnih dneh. A z vročino, morjem in pikniki pridejo tudi manj prijetne poletne tegobe – od pekoče suhe kože do nadležnih pikov komarjev.

Prav zato smo navdušeni, da vam lahko predstavimo izdelek, ki bo postal vaš najboljši prijatelj v boju proti poletnim kožnim težavam – vsestransko naravno kremo SanaPellis.

SanaPellis je junakinja poletnih torbic

Predstavljajte si, da imate samo en izdelek, ki ga lahko uporabite za številne kožne nevšečnosti, med katerimi so vam gotovo znane suha koža, odrgnine, vraščene dlačice po britju, piki insektov in še več.

SanaPellis je prav to, saj združuje rešitev za številne od naštetih tegob v eni sami kremi. Slovensko podjetje SanaAmicus je namreč  to naravno kremo ustvarilo z mislijo na vse člane družine, na vse letne čase in na številne možnosti uporabe.

Z namenom še večje in prijaznejše dostopnosti kreme SanaPellis vsem, ki bi jo želeli preizkusiti, so v podjetju poskrbeli za nižjo ceno izdelka, ki ga lahko naročite tukaj.

[[image_1_article_67116]]

Naravne sestavine, ujete v kremni strukturi

Kaj naredi SanaPellis tako posebno? Njena sestava je popolnoma naravna in skrbno izbrana tako, da vaši koži ponudi najboljše. Poglejmo, kaj vse se skriva v lični posodici vsestranske naravne protivnetne kreme SanaPellis:

  • čebelji vosek in propolis, ki s svojim protivnetnim delovanjem koži nudita zaščito;
  • karitejevo maslo, ki poskrbi za globoko vlaženje in izboljšanje elastičnosti kože;
  • mandljevo olje, ki je odgovorno za mehkobo in gladkost kože;
  • srebro, ki slovi kot naravno protibakterijsko sredstvo;
  • žajbelj, origano in sivka, ki v prijetno teksturo kreme vnašajo umirjajočo in antiseptično moč narave.

Vsaka sestavina je skrbno izbrana z namenom, da vaši koži nudi najboljšo možno nego brez kemičnih dodatkov in umetnih sestavin. Rezultat? Zdrava, sijoča in gladka koža, pripravljena na poletne izzive.

Takojšnje občutenje njene moči

SanaPellis deluje hitro in učinkovito. Kožo pomirja, vlaži in obnavlja brez mastnega občutka. Krema se hitro vpije, kar je idealno za vroče poletne dni. Je tudi odlična podlaga za ličila, saj vaši koži doda naraven sijaj in jo zaščiti pred zunanjimi vplivi.

Primerno za vse tipe kože

SanaPellis je primerna za vse, tudi za tiste z občutljivo kožo. Brez alergenih snovi je nadvse idealna tudi za ljudi z dermatitisom, psoriazo ali drugimi kožnimi težavami, hkrati pa jo še dodatno odlikuje protibakterijsko delovanje srebra, ki lahko pomaga pri preprečevanju okužb in vnetij do katerih na poletni, prepoteni koži kaj hitro rado pride. 

[[image_3_article_67116]]

Prava poletna zaveznica

Koža potrebuje posebno nego, še posebej poleti. SanaPellis je zato popolna izbira, saj v enem izdelku nudi vse, ne glede na to, kje ste – pa naj se odpravljate na morje, planine ali preprosto uživate v domačem vrtu.

Podprite domačo inovacijo

Izbira SanaPellis pa ni le izbira za vašo kožo, temveč tudi podpora lokalnemu slovenskemu podjetju, ki je z ljubeznijo in predanostjo ustvarilo izjemen izdelek. Z namenom še večje in prijaznejše dostopnosti kreme SanaPellis vsem, ki bi jo želeli preizkusiti, so tako nedavno v podjetju poskrbeli za nižjo ceno izdelka, ki ga lahko naročite tukaj. S tem, ko izberete SanaPellis, podpirate domačo proizvodnjo in kakovost.

Torej, ko boste naslednjič pakirali svojo poletno torbico, ne pozabite na SanaPellis, ki je vsekakor je obvezna oprema za brezskrbno in lepo poletje! Vaša koža vam bo hvaležna.