Skrbno izbrana poslovna in promocijska darila, ki bodo sledila sodobnim trendom, bodo razveselila uporabnike ter zanesljivo poskrbela, da bo ime vašega podjetja ostalo v njihovih mislih.

Dobra poslovna in promocijska darila prejemniki glede na podatke raziskav uporabljajo kar enkrat na teden, kar pomeni, da izbira primernega darila predstavlja ogromen potencial za prepoznavnost vašega podjetja. Če pri tem sledite še sodobnim trendom in izberete kaj tehnološkega ali okolju prijaznega, ste odkrili recept za navdušenega prejemnika in nadvse dobro ime podjetja.

Poslovna darila povečajo prepoznavnost vašega podjetja

Dvom v uspeh poslovnih in promocijskih daril, ki jih podjetja najpogosteje podarjajo kot božična ali novoletna darila, je odveč, saj že raziskave potrjujejo, da si prejemniki daril ime podjetja v večini zapomnijo, medtem ko televizijski in radijski oglasi ter pisane reklame tiskanih medijev tega niti približno ne dosežejo.

Ko boste izbirali naslednja poslovna darila, nikar ne razmišljajte le o tem, ali se odločiti za personalizirana darila, izdelati darila po meri in podariti nekaj povsem unikatnega, podariti promocijski tekstil ali svoj logotip natisniti na promocijski material druge vrste, temveč v ozir vzemite še nekaj izjemno pomembnih trendov.

Personalizirana darila – nov trend obdarovanja

V zadnjem času kot izjemno popularna slovijo predvsem personalizirana darila, ki darilu dodajo osebno noto, v prejemniku vzbudijo čustven odziv in ob tem, da odlično opravijo svojo oglaševalsko vlogo, obdarovancu pokažejo njegovo vrednost v vaših očeh. Personalizirana darila variirajo vse od stekleničk za pijačo z imeni do ličnih pisal v etuijh ali celo potiskanega promocijskega tekstila. Izbira je povsem vaša!

TailorMADE poslovna darila po meri

Če želite še korak dlje od personaliziranih daril, pravo izbiro predstavljajo TailorMADE poslovna darila oziroma darila po meri, v katerih se Habeco promocijska darila povsem prilagodijo vašim željam – bi povsem svoj, unikaten izdelek? Imate v mislih točno določeno barvo? Ste si zamislili darilce v lični embalaži? Vse je mogoče, tovrstno darilo pa bo s svoj edinstveno pri obdarovancih gotovo pustilo prav poseben pečat.

Tudi pri poslovnih darilih upoštevajte trende

Ob izbiri poslovnih daril je dobro slediti še nekaj priporočilom. Prvi je gotovo kakovost, ki je v očeh obdarovanca bolj pomembna kot znesek, ki ste ga odšteli za darilo. Če bo to površno izdelano, če se bo z vašega promocijskega tekstila luščil potisk, če bo vaš logotip premajhen ali prevelik in če bo izdelek povsem neuporaben za vsakdan, darilo ne bo doseglo svojega učinka. 30- letne izkušnje so zagotovilo, da bodo v Habeco promocijska darila za vaša poslovna ali promocijska darila poskrbeli pravi strokovnjaki, zato sta kakršenkoli dvom ali strah odveč.

Pri sodobnih poslovnih in promocijskih darilih ne pozabite na dva dejavnika – moderne tehnološke trende in skrb za okolje!

Pravo darilo vam bodo znali priporočiti tudi, če boste sledili najbolj vročima trendoma, ki predstavljata dobitno kombinacijo za popolno poslovno darilo. Prvi je, da pri izbiri darila upoštevate sodobne tehnološke trende – kaj pravite na powerbank oziroma prenosno polnilno baterijo? Morda USB? Trenutno so pravi hit brezžične slušalke – bi lahko bile prav te vaše letošnje poslovno darilo?

Pa drugi trend? Pri svojih darilih nikar ne pozabite na okolje – nikar ne podcenjujte svojih obdarovancev, ki bodo hitro opazili velike količine plastike, zato raje izberite kaj trajnostnega in okolju prijaznega – bo to morda trajnostna nakupovalna vrečka iz blaga z modernim sloganom?

Vedno je čas za obdarovanje

Čeprav imajo božična in novoletna darila svoj čar, pa je dobro vedeti, da je idealen čas za poslovna in promocijska darila vedno. Če jih izberete in podarite premišljeno, bodo morda poslovna darila, ki jih boste podarili v aprilu, dosegla celo večji učinek kot v poplavi promocijskega materiala pred prazniki. Naj vam izbira daril ne povzroča preglavic, ampak poslovni izziv, s katerim lahko dokažete svojo drznost ter poskrbite za zagotovljeno prepoznavnost!