V zimskih dneh, ko nas pogosto pestijo bolečine v mišicah, sklepih, hrbtenici ali glavi, si vsi želimo hitrega in učinkovitega olajšanja. Pa ga je mogoče doseči na kar najbolj naraven način?

Odgovor je pritrdilen, povsem naravno rešitev pa imamo celo v slovenskem naboru izdelkov. Gre za protibolečinsko kremo IgnisCalda, ki je na trgu že več kot desetletje in je med uporabniki zelo priljubljena in cenjena.

Kaj je IgnisCalda in kako deluje?

IgnisCalda je naravna protibolečinska krema, ki je sestavljena iz štirih ključnih sestavin, ki skupaj delujejo sinergijsko in zagotavljajo izjemne rezultate. Kremo IgnisCalda odlikujejo štiri naravne, izjemno efektivne učinkovine:

  • kafra, ki se uporablja kot rahel lokalni anestetik in antibiotik,
  • mentol, ki kožo prijetno hladi in učinkuje protibolečinsko,
  • eterično olje rožmarina
  • in eterično olje evkaliptusa – obe eterični olji dobrodejno vplivata na počutje in blažita bolečine.

Krema se hitro vpije v kožo in ne pušča mastnih sledi, zato jo lahko uporabljamo kadarkoli in kjerkoli. Z njeno uporabo je olajšanje mogoče začutiti že po prvem nanosu.

Prednosti naravne protibolečinske kreme IgnisCalda lahko s pridom izkoristite tudi v zimskih dneh. Utrujene, boleče noge po celem dnevu smučanja? Naj na pomoč priskoči IgnisCalda!

Krema IgnisCalda spodbuja mikrocirkulacijo, zato se lahko na koži včasih pojavi rdečina, ki v roku 30 – 60 minut izgine. Pri posameznikih se pojavi bodisi prijeten, nežno vroč občutek, lahko pa tudi občutek hlajenja, ki prodre globoko v mišice ali do naših sklepov in nam ponudi prijeten hladno-pekoč »odrešilni« občutek.

Preizkusite naravno protibolečinsko kremo IgnisCalda in se prepričajte, zakaj je že deset let najbolj prodajan in najbolj cenjen izdelek slovenskega podjetja SanaAmicus.

Za kaj vse je IgnisCalda primerna?

IgnisCalda je primerna za lajšanje različnih vrst bolečin, kot so bolečine v mišicah, križu, kolenih, hrbtenici, glavi, vratu, sklepih, menstruaciji, bronhitisu, nahodu, alergijah, težavah z ožiljem, bolečinah v gležnju in sindromu karpalnega kanala.

[[image_1_article_62367]]

Krema ni zdravilo, ampak naravno sredstvo, ki pomaga pri blaženju simptomov in izboljšanju počutja. Pri uporabi je pomembno redno in potrpežljivo nanašanje kreme, saj se njene koristi pokažejo postopoma. Olajšanje se lahko začuti že po prvih dneh, vendar je za dolgoročne rezultate potrebna daljša uporaba.

Kje lahko dobite IgnisCaldo?

IgnisCalda je slovenski izdelek, ki ga proizvaja podjetje SanaAmicus, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo naravnih izdelkov za zdravje in lepoto.

IgnisCalda krema vsebuje le naravne sestavine, ki skupaj delujejo sinergijsko in zagotavljajo učinkovito lajšanje bolečin. Glavne sestavine kreme so kafra, mentol, eterično olje rožmarina in eterično olje evkaliptusa.

Če želite naročiti kremo IgnisCalda in si zagotoviti naravno olajšanje bolečin, obiščite spletno stran ter z nekaj kliki naročite svojo naravno rešitev za bolečine.