Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med., je zobozdravnica s podpisom, njeno strokovnost pa še dopolnjuje moderno opremljen zobozdravstveni center v središču Maribora, kjer bodo za vaše zobe poskrbeli celovito in ugodno.

Dolge čakalne vrste niso pravilo, saj bodo v enem najsodobnejših in najboljših zobozdravstvenih centrov v Mariboru, ki ga pooseblja zobozdravnica Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med., za vas poskrbeli kar najhitreje. V prihajajočih jesenskih dneh pa vam bodo kot bralcu spletnega medija Maribor24.si naklonili še 20 % popust na vse zobozdravstvene storitve.

V B.D.D. Dental, najmodernejšem zobozdravstvenem centru, bralcem spletnega medija maribor24.si ponujajo kar 20 % popust na vse zobozdravstvene storitve, termin pa lahko rezervirate kar takoj na telefonski številki 068 61 17 90.

Eden boljših, če ne kar najboljši, vsekakor pa moderen in vrhunsko opremljen zobozdravstveni center B. D. D. Dental se nahaja v samem središču Maribora, ordinacija pa se odlikuje predvsem po svojem strokovnem pristopu k implantologiji, saj implantacijo opravi oralni kirurg oziroma implantolog, v B.D.D. Dental nudijo še zobne vsadke, vsadke umetne kosti ter spodnjo protezo na dveh implatantih. Kakovost dosegajo tudi na področju sodobne protetike, pri izdelavi nadomestnih zob pa vam lahko ponudijo prevleke, mostičke, delne ali totalne proteze, luske ter prevleke na implatantih.

Zdravnica s podpisom

Zobozdravstveni center B.D.D. Dental vodi nadvse strokovna in izkušena zobozdravnica Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med., ki nam pojasni, da se ordinacija lahko pohvali tudi s kakovostnimi storitvami zobne protetike. Nudijo vse od porcelansko-kovinskih do keramičnih in zircon prevlek, celotnih ali delnih protez. Neprimerljivi so tudi na področju specialne ortodontije, individualna obravnava in sodelovanje z ortodonti specialisti pa kaj hitro privede do ravnih zob in prekrasnega nasmeha. Nikakor ne pozabijo tudi na estetsko zobozdravstvo, zalivke, beljenje zob, oralno kirurgijo ter estetiko obraza.

S sodobno opremo v ordinaciji »zobozdravnica s podpisom«, Bojana Debeljak Danielov, dr. dent. med. skrbi za to, da je kvaliteta na najvišjem nivoju, nasmehi pa popolni. Termin za prvi pregled lahko rezervirate kar takoj na telefonski številki 068 61 17 90, v ordinaciji pa vas čaka kar 20 % popust na vse zobozdravstvene storitve.

V B.D.D. Dental poskrbijo za vso družino – za čiste in zdrave zobke najmlajših, ravne zobe naših najstnikov, bele nasmehe staršev ter vrhunske proteze dedkov in babic. S sodobno opremo v ordinaciji skrbijo za to, da je kvaliteta na najvišjem nivoju, nasmehi pa popolni.