Po poročanju index.hr je v jutranjih urah v Kolanjskom Gajcu na Pagu danes okrog šeste ure zjutraj prišlo do streljanja. Ena oseba naj bi bila ranjena s strelnim orožjem.

Obračun pred nočnim klubom

Po spletu je medtem zaokrožil posnetek, kjer je videti, da je do obračuna prišlo pred enim izmed mnogih popularnih nočnih klubov. Na kraj nesreče so bili napoteni policisti in reševalci, še poroča hrvaški portal, poškodovani pa je med prevozom v bolnišnico podlegel poškodbam.

Žrtev naj bi bila mlajši moški, vzrok smrti pa strelna rana v glavo. Po streljanju naj bi po pričanju očividcev več tujih turistov moškemu želelo pomagati, pričeli so celo z oživljanjem, vendar mu ni bilo pomoči.

Do obračuna med državljanoma Srbije in Črne gore je prišlo pred nočnim klubom Noa, poroča regionalni portal zadarski.hr. Predstavnica za odnose z javnostmi plaže Zrće Loreta Bačić je sporočila, da se “incident ni zgodil na njihovi strani plaže”.

Eden od lastnikov kluba Zlatko Balaško pa je za portal izjavil, da ne ve, kaj se je dogajalo danes zjutraj, in kdaj je policija prejela prijavo o streljanju.