Sinoči je na Vrazovi ulici zaradi pijanosti padel 59-letni kolesar in se lahko poškodoval. Elektronski alkotest je pokazal da je imel v organizmu 0,70 mg/l alkohola. Drugi kolesar je v Hočah zapeljal na pločnik in pri tem izgubil nadzor ter se hudo poškodoval.

FOTO: Slika je simbolična

Mariborski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči, v kateri sta bila udeležena dva kolesarja, ki sta se ob tem poškodovala.

“Včeraj dopoldan je 58-letni kolesar v Spodnjih Hočah zapeljal na pločnik, ob tem pa izgubil nadzor nad kolesom in padel. Zdravniško pomoč je v UKC Maribor poiskal sam, tam pa so ugotovili, da se je ob padcu hudo telesno poškodoval. Policisti bodo o prometni nesreči podali poročilo pristojnemu tožilstvu, v prekrškovnem postopku pa bodo izdali tudi odločbo o prekršku,” so sporočili s PU Maribor.

Vinjen kolesar padel in se poškodoval

Sinoči pa je na Vrazovi ulici v Mariboru zaradi pijanosti padel 59-letni kolesar in se lahko telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor. Elektronski alkotest je pokazal da je imel v organizmu 0,70 mg/l alkohola.