Tuji mediji poročajo o tragični prometni nesreči blizu Mostarja, ki se je zgodila včeraj. V njej so življenje izgubile tri osebe, mati, oče in sin. Edina preživela je po do sedaj znanih podatkih triletna deklica, katere življenje pa še visi na nitki. V sosednjem avtu je življenje izgubil voznik, več oseb je poškodovanih.

Njena prihodnost je negotova

Deklica je po poročanju Avaz hospitalizirana, v nesreči je bila izredno težko poškodovana, zaradi poškodb je njeno življenje še zmeraj ogroženo.

Nesreča se je na magistralni cesti pripetila včeraj nedaleč od Mostarja v mestu Buna. Okoliščine nesreče so še nepojasnjene, trčili pa sta vozili Renault Scenic ter BMW X5, poroča index.hr. V nesreči je bilo udeleženo tudi tretje vozilo znamke Mercedez. Na kraju nesreče so umrli trije člani družine, oče mati in devetletni sin, triletna deklica bitko za življenje še bije. Po neuradnih podatkih Jutarnjeg lista naj bi šlo za člane družine Krstić, ki so se peljali v Renaultu.

Na kraju nesreče je umrl tudi voznik BMWja, šlo naj bi za hercegovskega poslovneža, huje pa so poškodovani tudi potniki v BMW ju ter Mercedezu. Index.hr še poroča, da je bil včeraj na omenjeni magistralni cesti med Mostarjem in Čapljino povsem ustavljen za pet ur.