Hrvaški mediji poročajo, da se je po krvoločnem streljanju v Zećah, v katerem je življenje izgubil 38-letni Goran Vlaović, oglasilo tudi njegovo dekle. Do tragedije je prišlo v sredo zjutraj, ko so pred enim izmed nočnih klubov odjeknili streli.

Po tragediji je zdaj spregovorila nekdanja misica in manekenka Dragana Banić, ki je bila z žrtvijo dve in pol leta v razmerju. “Na Pag smo prišli na dopust. Ne vem, kaj točno se je zgodilo. Nisem videla trenutka, ko so Gorana ustrelili v glavo, bila pa sem z njim v reševalnem vozilu na poti v bolnišnico. Bilo je grozno,” je dejala lepotica.

Je storilec najeti morilec?

Policisti so danes zjutraj pred sodišče v Zadru privedli 28-letnega Srba. Po poročanju portala 24sata.hr, ga policisti sumijo, da je v četrtek okoli 6. ure zjutraj pred nočnim klubom pričakal in pristopil do 38-letnika ter ga od blizu stelil v glavo. Po storjenem zločinu je pobegnil.

Kriminalist Dobrivoje Radovanović, ki je analiziral posnetke umora, je prepričan, da je šlo za najetega morilca: “Le oni se vrnejo, da preverijo, ali je tarča mrtva. To je jasno vidno v videu. Človek pobegne šele, ko se prepriča, da je delo dobro opravljeno”. Najti morilec preveri, da je tarča zares mrtva, saj v nasprotnem primeru ne dobi plačila.