Kot smo poročali včeraj, je prišlo na primorski cesti pri Brezovici v smeri proti Ljubljani do hude prometne nesreče vozila s cisterno. Voznik se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. Kljub posredovanju reševalnih služb je 33-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki je sicer bival v Sloveniji, podlegel poškodbam.

Kot se je izkazalo, gre za nekdanjega nogometaša Dženana Bajrića. "Umrl je naš mladi someščan Dženan Bajrić, nekdanji nogometaš našega kluba in velik navijač," so sporočili iz bosanskega nogometnega kluba NK Natron Maglaj, ki igra v II. Nogometni ligi Federacije BiH - center in se trenutno nahaja na 2. mestu.

"Naj ti vsemogočni Alah nakloni lepote raja, kolektiv našega kluba pa izreka sožalje staršem, prijateljem in vsem, ki so ga poznali," so dodali in žalujočim v težkih trenutkih zaželeli mir.

Na policijski upravi so sicer pojasnili, da v nesreči voznik ni vozil po sredini prometnega pasu, pač pa je zavil v desno preko odstavnega pasu v obcestni jarek, kjer se je tovorno vozilo s polpriklopnikom zaradi brežine prevrnilo na desno. Obstalo je na strehi, voznik pa je ostal ukleščen v njem.