Domnevno naj bi šlo za umor in samomor.

Fotografija je simbolična.

V streljanju na območju občine Domžale sta umrli dve osebi. Kot je v izjavi za javnost povedal vodja oddelka za splošno kriminaliteto na Policijski upravi Ljubljana Valter Zrinski, je 44-letnik ustrelil 71-letnika, nato pa sodil še sebi.

Včeraj  okrog 17.30 so policisti prejeli obvestilo občana o strelih v eni izmed hiš na območju Domžal. Ob prihodu v stanovanjsko hišo so odkrili dve pokojni osebi. Takoj je stekla intenzivna kriminalistična preiskava. 

Policisti  so ob prihodu na kraj v hiši našli dve moški trupli, ki sta bili poškodovani s strelnim orožjem. Glede na zbrana obvestila in ogled kraja kaznivega dejanja, okoliščine kažejo na to, da
je  44-letni  moški s puško ustrelil 71-letnega moškega, s katerim je v sorodstvenem razmerju. Po dejanju je nato ustrelil še sebe.

Na  kraju  je  bilo  najdeno tudi orožje, s katerim je bilo dejanje po vsej verjetnosti storjeno, izvor orožja pa policisti še preverjajo.

Kot je povedal Valter Zrinski, motiv še ni znan, preiskava pa še poteka. Na podlagi zbranih obvestil policija izključuje prisotnost tretje osebe.