V zgodnjih jutranjih urah je prišlo do grdega obračunavanja med trojico nepridipravov v zagrebški igralnici ter varnostnikom, ki je opite mladeniče želel brzdati. Žal je plačal z življenjem.

Umrl v kliničnem centru

“Danes zjutraj okoli pete ure, so neznani storilci na področju Trnja v Lastovsi ulici v poslovalnici iger na srečo najprej verbalno, nato pa še fizični napadli varnostnika, nato pa pobegnili. Zdravniško pomoč so varnostniku nudili v Kliničnem centru v Zagrebu, kjer je umrl. Kriminalistična preiskava je v teku,” je sporočila policija.

Policija v izjavi sicer ni natančno navedla koliko ljudi je napadlo varnostnika, iz poročila pa je razvidno, da gre za več kot le enega storilca poroča index.hr. Tam še navajajo, da naj bi neuradno šlo za tri storilce. Po neuradnih podatkih naj bi 40-letnega varnostnika dva močno držala, tretji pa mu je medtem zadal usodne udarce.

Omenjeni portal še navaja, da naj bi varnostnika na kraju zločina sicer uspešno reanimirali in odpeljali v klinični center živega. Tam naj bi se mu stanje poslabšalo in je podlegel poškodbam.

Storilcev policija po poročanju index.hr še ni našla, so pa na ulici v bližini nameščene nadzorne kamere, ki bodo policiji nemara olajšale delo.