Spletni brskalnik naj bi blokiral vsa spletna mesta z informacijami o nevarnostih cepiv, gensko spremenjenih organizmov in rakotvornih snovi v zdravilih.

Googlov brskalnik Chrome bo do konca prihodnjega leta samodejno blokiral vsa tako imenovana spletna mesta proti raku, »anti-vax« in anti-GSO kot del Googlovega propada v kriminalni kartel Monsanto / Pharma.

Prehod na alternativne brskalnike in iskalnike

Uporabniki spletnih mest, ki izpostavljajo znanstveno potrjena tveganja in potencialno škodo cepiv, kemoterapije, glifosata ali gensko spremenjenih organizmov, bodo morali po poročanju portala Your News preiti na alternativne brskalnike in iskalnike, saj iskalnik Google.com že zdaj odpravlja vse taka spletna mesta iz njegovih rezultatov iskanja.

Le obisk »odobrenih« spletni strani

V roku enega leta brskalnik Google Chrome uporabniku sploh naj ne bi omogočil obiska spletnih mest, kot je NaturalNews.com, ne da bi spremenil privzete nastavitve brskalnika. Edina spletna mesta, ki so dostopna prek Chroma, bodo tista, ki so »odobrena« za promocijo množičnega zdravljenja, kemoterapije, pesticidov, cepiv, fluorida, 5G celičnih stolpov in drugih strupov, ki obogatijo močne, globalistične korporacije, hkrati pa odlagajo prebivalstvo.

In nadomestni brskalniki?

Alternativo Chromu ponuja brskalnik Brave, čeprav deluje na Chromovi kodi. Poleg dobro znanega iskalnika DuckDuckGo.com obstaja še GoodGopher.com, ki išče samo neodvisne medije. O nadomestnih možnostih za YouTube navajajo, da se bo treba »premakniti« na alternativne video platforme. Bitchute.com in Brighteon.com sta dve najboljši možnosti, ki jih trenutno poznamo. Alternativno spletno mesto za združevanje novic je Whatfinger.com, ki hitro postaja najboljše spletno mesto za združevanje novic in se posodablja veliko hitreje kot Drudge. Obstajata tudi Censored.news in SteveQuayle.com, oba pa vsebujeta naslove združevanja novic o cenzuriranih zgodbah.