Zelena revolucija bivanja: Skoraj nič-energijske montažne hiše na sejmu Stela Haus

Oglasno Sporočilo, 11.09.23 ob 07:12

Trajnostno bivanje ni več le trend, temveč postaja način življenja. S svojimi skoraj nič-energijskimi montažnimi hišami, ki jih bo mogoče spoznati na sejmu, ga posvaja tudi podjetje Stela Haus.

Zelena revolucija bivanja: Skoraj nič-energijske montažne hiše na sejmu Stela Haus

Sejem Stela Haus, ki se bo odvil že kmalu, bo postregel z navdihujočim pogledom na prihodnost z zelenimi in energetsko učinkovitimi skoraj nič-energijskimi montažnimi hišami. Obiskovalci bodo imeli priložnost videti, kako so lahko inovativne tehnologije in premišljeno načrtovanje združeni v domovih prihodnosti.

Kaj se bo dogajalo?

Sejem Stela Haus, posvečen skoraj nič-energijskim montažnim hišam, odpira svoja vrata 22., 23. in 24. septembra, ko se bomo lahko na Ljubljanski cesti 129 v Slovenski Bistrici udeležili zanimivega dogajanja, spoznali proizvodni proces skoraj nič-energijskih montažnih hiš podjetja Stela Haus, proizvajalce materialov ter partnerje podjetja Stela Haus.

Želite na Sejmu Stela Haus sestanek z ekipo Stela Haus strokovnjakov? Rezervirajte svoj termin tukaj.

Zakaj na sejem skoraj nič-energijskih montažnih hiš?

Skoraj nič-energijske montažne hiše so vsekakor vredne pozornosti, saj združujejo vrsto prednosti, ki izboljšujejo kakovost bivanja, hkrati pa zmanjšujejo vaše stroške in negativni vpliv na okolje.


Oglejte si nekaj uspešnih projektov podjetja Stela Haus, v katerih lahko pokukate v številne že postavljene sanjske domove, kar v podjetju Stela Haus omogočijo z uporabo 3D tehnologije. Najdete jih tukaj.


Ena izmed glavnih prednosti skoraj nič-energijske montažne hiše je izjemna energetska učinkovitost. Te hiše so zasnovane tako, da zmanjšujejo porabo energije za ogrevanje in hlajenje, kar se kaže v nižjih računih za energijo.

PREBERITE ŠE: Razmišljate o sodobnem sanjskem domu?

To dosežejo z uporabo izolativnih materialov visoke kakovosti, energetsko učinkovitega stavbnega ovoja ter naprednih sistemov ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije. Poleg prihranka pri stroških energije, pa ima zmanjšanje porabe obenem tudi pozitiven vpliv na okolje, saj zmanjšuje izpuste toplogrednih plinov.

Se vidimo septembra na Sejmu Stela Haus!

Udeležite se Sejma Stela Haus, kjer se boste poglobili v svet skoraj nič-energijskih montažnih hiš ter morda začeli z idejnim načrtovanjem svojega doma! Vstop je prost, zato dogajanja res ne smete zamuditi.

Vidimo se med 22. in 24. septembrom v Slovenski Bistrici!