Zavidljiva stanovanja v osrčju Maribora, ki so lahko tudi vaša

Oglasno Sporočilo, 04.12.22 ob 03:00

Če so vaše sanje piti kavo ob oknu s pogledom na jutranji mestni vrvež, je tokratni izbor mariborskih stanovanj kot nalašč za vas. Priročen seznam so za vas pripravili v CENTURY 21 Maribor City.

Zavidljiva stanovanja v osrčju Maribora, ki so lahko tudi vaša

Pravijo, da bi moral vsak vsaj nekaj časa bivati v središču mesta, uživati živahen mestni utrip in kar se da izkoristiti mestno dogajanje ter bližino vsega, kar si poželimo. Priložnost, da vse to izkusite tudi sami, je na dlani, saj so za vas v priznani nepremičninski agenciji CENTURY 21 Maribor City pobrskali po trenutni ponudbi stanovanj in izbrali nekaj mariborskih biserov.

1. Staromeščanski biser v samem centru

VELIKOST: 102,60 m2

NADSTROPJE: Visoko pritličje

ŠT. NADSTROPIJ: 2

ZGRAJENO: 1900

ADAPTIRANO: 2008

CENA NEPREMIČNINE: 149.000,00 €

Bi živeli v stanovanju, katerega zidovi pričajo o kar 122-letni zgodovini? Fascinantno! Staromeščanski biser, ki je vsekakor potreben generalne obnove, je izvrstna priložnost za kreativne posameznike, ki lahko iz stanovanja v osrčju mesta napravijo osupljivo mešanico zgodovine in modernosti.

Klik za več.

2. Udobna garsonjera na Koroški

VELIKOST: 26,80 m2

NADSTROPJE: Pritličje

ZGRAJENO: 1897

ADAPTIRANO: 2022

CENA NEPREMIČNINE: 52.900,00 €

Še en biser z zgodovinsko vrednostjo čaka na ljubečega lastnika, ki bo užival v pogledu na Koroško cesto, v veliko naravne svetlobe, neposredni bližini vse potrebne infrastrukture in priložnosti za rekreacijo. Ob tem se garsonjera ponaša tudi z zelo nizkimi stroški vzdrževanja in svežimi posodobitvami kot so nov laminat in le nekaj let stara okna.

Klik za več.

3. Tri-etažno stanovanje v bližini vsega, kar potrebujete

VELIKOST: 105 m2

NADSTROPJE: Pritličje

ZGRAJENO: 2014

CENA NEPREMIČNINE: 249.000,00 €

Podajmo se iz starega centra Maribor v »novi center«. Kam? V Mariborsko metropolo! Tam vas v urejenem stanovanjskem kompleksu treh nebotičnikov čaka moderno 3-etažno stanovanje z vhodom v stanovanje v pritličju. Stavba, zgrajena leta 2014, je arhitekturno dovršena in se nahaja na izjemni lokaciji, ki nudi vso urbano udobje, hkrati pa omogoča kakovostno rekreacijo.

3,5-sobno stanovanje nudi funkcionalno zasnovan tloris v treh nivojih in sicer: v pritličju se nahajajo predsoba, WC, kuhinja z jedilnico, ki se po stopnicah nadaljuje v zgornjo etažo, kjer se v galeriji nahaja odprta dnevna soba, garderobna soba, nato pa še kopalnica in spalnica. V spodnji etaži se nahaja otroška soba s prostornim predprostorom.

Klik za več.

4. Prestižno stanovanje z najčudovitejšim mestnim razgledom

VELIKOST: 116 m2

NADSTROPJE: 5

ŠT. NADSTROPIJ: 5

ZGRAJENO: 1985

ADAPTIRANO: 2012

CENA NEPREMIČNINE: 360.000,00 €

Še zadnji skok v center Maribora, tokrat na Gregorčičevo ulico, kjer se prodaja stanovanje v najvišjem, 5. nadstropju, kar pomeni, da se vam z izbiro tega stanovanja odpira ultimativna priložnost za najlepši možni mariborski razgled. Strehe mesta? Pohorje? Piramida? Mestni vrvež? Da!

V prvi etaži stanovanja se nahajajo predsoba, stopnice v zgornjo etažo, velik dnevni prostor z izhodom na večji balkon, jedilnica, ki se nadaljuje v zimski vrt, kuhinja, kabinet, spalnica ter kopalnica z kadjo in ločen WC. V zgornji etaži so galerija z vgrajenimi knjižnimi policami, dve veliki spalnici in še ena kopalnica s prho in straniščem. Na južni strani je veliko steklenih površin, zato je stanovanje izjemno svetlo in sončno.

Več najdete tukaj.

5. Prestižno stanovanje na Taboru

VELIKOST: 167,10 m2

NADSTROPJE: Pritličje

ŠT. NADSTROPIJ: 3

ZGRAJENO: 2018

CENA NEPREMIČNINE: 499.000,00€

Vaše je lahko tudi prestižno 4-sobno stanovanje s teraso in zelenico v neposredni bližini centra. Stanovanje ima samostojen vhod in daje vtis vrstne hiše saj se razteza v tri etaže: Neto tlorisna površina stanovanje je 167,1 m2 od tega čiste bivalne površine 113,6 m2, 32,3 m2 kleti in pokrite terase 21,2 m2, zelenice oz. odprte terase je 74,9 m2, na voljo pa sta tudi dve garažni parkirni mesti.

Klik za več.