Obiščite Sejem Stela Haus in si zagotovite popust na svojo skoraj nič-energijsko montažno hišo!

Oglasno Sporočilo, 08.09.23 ob 07:12

Ne le, da bo bližajoči se Sejem Stela Haus ponudil vpogled v prihodnost trajnostnega in energetsko učinkovitega bivanja, ob obisku se vam obeta tudi 10-odstotni popust na vašo bodočo montažno hišo!

Obiščite Sejem Stela Haus in si zagotovite popust na svojo skoraj nič-energijsko montažno hišo!

Prihaja Sejem Stela Haus, ki bo v središče dogajanja postavil skoraj nič-energijske montažne hiše mednarodno priznanega podjetja Stela Haus. Sejem, ki svoja vrata odpira med 22. in 24. septembrom, bo tako ponudil edinstven vpogled v prihodnost trajnostnega in energetsko učinkovitega načina bivanja.

22., 23. in 24. septembra se bodo lahko obiskovalci na sejmu popolnoma potopili v svet inovativnih hiš. Sejem Stela Haus bo namreč omogočil, da spoznate proizvodni proces skoraj nič-energijskih montažnih hiš, se povežete s proizvajalci materialov ter vzpostavite stik s partnerji podjetja Stela Haus.

Ob tem pa v podjetju Stela Haus na tokratnem sejmu ponujajo še eno posebno ugodnosti – ob obisku Sejma Stela Haus si lahko namreč zagotovite 10-odstotni popust na vašo bodočo skoraj nič-energijsko montažno hišo, prijavite pa se lahko tudi na posvet s Stela Haus strokovnjaki, ki se vam bodo v želenem terminu individualno posvetili.

Rezervirajte svoj termin na Sejmu Stela Haus in si zagotovite svoj 10-odstotni popust na skoraj nič-energijsko montažno hišo!

Bodo skoraj nič-energijske montažne hiše vaš novi dom?

Ko se odločate za gradnjo nove hiše, je pametno raziskati različne možnosti gradnje in se odločiti za trajnostno in energetsko učinkovito rešitev, po katerih so znani predvsem v lokalnem, mednarodno priznanem podjetju Stela Haus.

Da bodo odločitve lažje, omogoča prav bližajoči se Sejem Stela Haus, kjer boste dobili odgovore na vsa vprašanja in dvome, skoraj nič-energijske montažne hiše, ki združujejo vrsto prednosti, pa boste lahko spoznali od blizu!

Pridite na Sejem Stela Haus!

Vabljeni k udeležbi na Sejmu Stela Haus, kjer boste vstopili v svet skoraj nič-energijskih montažnih hiš in morda začeli oblikovati svoje lastne ideje! Vstop je brezplačen, zato dogodka resnično ne smete zamuditi, ob tem pa ne pozabite tudi, da si lahko z obiskom Sejma Stela Haus zagotovite svoj 10-odstotni popust na skoraj nič-energijsko montažno hišo!

Se vidimo med 22. in 24. septembrom v na Ljubljanski 129 v Slovenski Bistrici!