Ko sta v ospredju izjemnost in vzdržljivost, je mogoče vse. Tudi novo sodelovanje med znanim reli voznikom Simonom Marčičem in največjim slovenskim strokovnjakom za prezračevanje, podjetjem Lunos.

Foto: Simon Marčič Racing

Da je skupen jezik mogoče najti tudi med drznim športom in prezračevalnimi sistemi, dokazuje čisto sveže naznanjeno sodelovanje med podjetjem Lunos Slovenija in motoristom, ki vedno znova premaguje reli Dakar, Simonom Marčičem.

Zlato sponzorstvo podjetja Lunos je reli voznik Marčič razglasil na še prav posebej inovativen način, ki je navdušil predvsem obiskovalce Sejma Dom Plus, ki te dni pa vse do 9. oktobra poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Kaj imajo skupnega prezračevalni sistemi in reli motor?

Obiskovalci tako ob obisku razstavnega prostora podjetja Lunos, ki se ukvarja z vgradnjo prezračevalnih sistemov ter si prizadeva za izboljšanje kakovosti zraka v slovenskih domovih, gotovo niso pričakovali nasmejanega motorista in njegovega reli motorja, ki je preživel že številna puščavska brezpotja.

»Z veseljem javnosti sporočam novico, da je moj novi zlati sponzor priznano podjetje Lunos. Direktor g. Milan Kuster je prepoznal mojo vizijo, željo in trud, ki ga vlagam v svoj šport,« o svojem novem sodelovanja razlaga Marčič, ki mu področje energetike in varčevanja z energijo, za kar si prizadevajo pri Lunosu, ni tuje, saj na Fakulteti za energetiko, kjer je bil do nedavnega asistent, pripravlja doktorat.

»Blagovna znamka Lunos je že uveljavljeno ime, a kljub temu stremi k nenehnemu razvoju, novemu trgu, napredku. Prav to nas druži. Vzdržljivost je tista kvaliteta, ki je zame kot motorista izjemnega pomena – še posebej na težkih preizkušnjah, kot je Rally Dakar. Zdržljivost pa je tudi ena od kvalitet Lunosovih prezračevalnih sistemov,« še dodaja Simon Marčič in zaključi: »Zahvaljujem se g. Kustru in celotni ekipi Lunos ter upam, da bomo skupaj dosegli nove zmage.«

Foto: Lunos

Foto: Lunos

Direktor podjetja Lunos, Milan Kuster in reli motorist Simon Marčič sta skupno točko sodelovanja našla predvsem v svoji strasti do vztrajnosti in vzdržljivosti – če Lunosove naprave slovijo kot dolgoživa, trpežna in izjemno učinkovita naložba v vaš dom, Marčičevi športni dosežki sami od sebe sporočajo o vloženem trudu in neomajnosti, njegov ikonični motor pa je pravi simbol vzdržljivosti.

Tudi vi lahko vdihnete svež zrak z zrncem dakarskega peska

In če bi si slednjega radi ogledali v živo, je vaša priložnost prav 5. Sejem Dom Plus na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer lahko še vse do 9. oktobra obiščete Lunosov razstavni prostor, se spoznate z njihovimi prezračevalnimi sistemi in spremembo, ki jo lahko vnesejo v vaš dom, za češnjico na torti pa se lahko še fotografirate z edinstvenim reli motorjem Simona Marčiča.

Foto: Lunos

Motor in prezračevalni sistemi? Kako gre to dvoje z roko v roki, si lahko v živo ogledate na Sejmu Dom Plus v Ljubljani. Vse do nedelje, 9. oktobra, obiščite Lunosov razstavni prostor!

Podjetje Lunos boste na že tradicionalnem Sejmu Dom Plus našli v Marmorni dvorani oziroma dvorani B, na razstavnem prostoru številka 3, tamkajšnji svetovalci pa vam bodo rade volje predstavili Lunosove prezračevalne sisteme, svetovali pa vam bodo tudi, kako najbolj učinkovito odpraviti vlago in plesen ter hkrati varčevati z energijo.

Če Lunosove prezračevalne sisteme že poznate, a z nakupom še nekoliko oklevate, naj bo ta priložnost vaš znak, da se zanje končno odločite – ob tem so pri Lunosu to jesen za vas pripravili posebno akcijo, v kateri vam za nakup paketa rekuperatorskih enot Lunos podarjajo kar 1000 oz. 2000 evrov popusta! Akcija traja do konca oktobra, več o njej pa lahko izveste tudi v živo na Lunosovem razstavišču na Sejmu Dom Plus.