Dogodki

Kultura

Spreminjanje oblik

Spreminjanje oblik

Dragi plesalci,

na tokratnem srečanju bomo pozornost posvetili spreminjanju oblik. Kolikokrat se na plesišču ujamete v istih gibih? Kolikokrat si dovolite, da vas novi gibi presenetijo?
Naj bo inspiracija tokratnega srečanja citat Gabrielle Roth: »Identiteta je le obtežilnik za papir, eno tistih daril, ki jih ljudje dajo, ko se ne morejo domisliti, kaj bi podarili. Nekaj, kar nas priklene, prepreči premikanje kot svetloba, kot zrak, kot ritem. Izziv je odvreči prtljago identitete z njeno preteklostjo in verjetno prihodnostjo ... Ja, to je strašljivo, toda plačilo je ta skrivnostni, skrajno fascinanten jaz, za katerega veš, da globoko v sebi si.«

Dobrodošli na ples lahkotnosti spreminjanja, nenavezanosti in odkrivanja novih oblik gibanja. Anže

Cenik in pogoji uporabe:
- redna cena = 25 evrov
- znižana cena = 20 evrov, s prijavo do 10.00 do četrtka 18.1. (kasneje redna cena)
- 5 kuponov, ki jih je potrebno uporabiti v roku 4 mesecev = 85 evrov (cena srečanja 17 evrov)
- pripelješ nekoga, ki še ni plesal z nama = vsak od vaju plača 12 evrov

Prijave zbirava preko ikone vstopnica. Za morebitna vprašanja pred prijavo pokličite Anžeta na mobilno številko 040 210 440.
Srečanje se izvede ob minimalni prijavi 12 udeležencev. V primeru odpovedi obvestimo samo prijavljene plesalce. S prijavo se zavezujete, da se boste srečanja udeležili. V primeru, da se srečanja zaradi katerega koli razloga ne udeležite, se zavezujete, da prijavljeno ceno poravnate na transakcijski račun, ki vam bo sporočen naknadno.
Odprta srečanja so namenjena tako začetnikom kot izkušenim plesalcem, ki plešejo skupaj in so-kreirajo energijo v prostoru. Učitelj z glasbo, temo, demonstracijo in vodenjem usmerja dvo-urno srečanje. Osnova je energijski, glasbeni val, ki podpira posameznikovo raziskovanje krožnega zemljevida 5Ritmov (Tekoči ritem, Stakato, Kaos, Lirični ritem, Globoka tišina).

Srečanja v Mariboru bova vodila Anže in Martina.

Zabeležite si datume srečanj v tej sezoni:
2.2., 16.2., 1.3., 15.3., 29.3., 12.4., 26.4., 10.5., 24.5., 7.6., 21.6.

Več informacij:

  • Pričetek: 01. marec 2024
  • Konec: 01. marec 2024
  • Lokacija: Ornament