V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in visokih življenjskih stroških je zdaj najboljši čas za prehod na samooskrbo z električno energijo. Zakaj? Ker povišane cene elektrike, energetska kriza in okoljske zaveze nakazujejo na to, da je rešitev v odločitvi za energetsko neodvisnost. Ki je po vrhu vsega še trajnostna.

Prihodnost je … sončna!

Eden ključnih razlogov, zakaj je sedaj najboljši čas za prehod na samooskrbo, so visoke subvencije, ki jih zagotavlja družba Borzen. Te subvencije močno znižujejo začetne stroške investicije v sončno elektrarno in skrajšujejo vračilno dobo. Za sončne elektrarne z baterijskim hranilnikom znaša subvencija 675 EUR za 1 kW inštalirane moči, za elektrarne brez hranilnika pa 250 EUR za 1 kW inštalirane moči.

Poleg tega GEN-I Sonce ponuja celovito rešitev na ključ, kar pomeni, da v podjetju poskrbijo za vse od začetnega svetovanja do končnega priklopa in pridobivanja potrebnih soglasij ter dokumentacije, ne da bi to za vas predstavljalo dodaten stres. Brezskrbna izkušnja pri GEN-I Sonce s seboj seveda prinaša tudi najvišjo kakovost izvedbe ...

Obenem nov model samooskrbe, ki ga ponuja GEN-I, omogoča odkup viškov neporabljene električne energije, kar prinaša dodatne prihranke. Presežna energija se od vas odkupi in se v obliki dobropisa avtomatično obračuna na mesečnih računih za elektriko, kar lahko pomeni prihranke, ki presegajo 1.000 EUR letno.

Izkoristite trenutne možnosti

Tudi vi lahko stopite na vlak samooskrbe, ki se že nekaj časa izrisuje na obzorju prihodnosti energetike, pri tem pa lahko izkoristite odlična izhodišča s trenutnimi subvencijami, novim modelom samooskrbe in občutnimi prihranki.

Prihranki po postavitvi sončne elektrarne? Izračunajte jih sami – kalkulator vas čaka tukaj.

Tako v GEN-I Sonce trenutno ponujajo tudi možnost pridobitve brezplačne in neobvezujoče informativne ponudbe za postavite sončne elektrarne na ključ, do obrazca za pridobitev ponudbe pa lahko dostopate tukaj.