GEN-I Sonce, vodilni ponudnik sončnih elektrarn na ključ v Sloveniji, s svojim pristopom spodbuja gospodinjstva in podjetja k aktivnemu sodelovanju v zelenem prehodu, k samooskrbi pa na poseben način vabijo tudi s svojo novostjo.

Podjetje namreč ponuja celovito samooskrbo z električno energijo, kar vključuje vse od začetnega svetovanja do končne montaže sončne elektrarne. Njihova storitev na ključ zagotavlja brezskrbnost in najvišjo kakovost, saj poskrbijo za pridobivanje potrebnih soglasij in dokumentacije ter za optimalno zasnovo sistema glede na specifične potrebe stranke.

Kaj prinaša nov model samooskrbe?

GEN-I kot prvi na trgu z električno energijo ponuja nov model samooskrbe, ki lastnikom sončnih elektrarn omogoča, da od svoje sončne elektrarne dobijo kar največ. Nov model za samooskrbo je primeren za sončne elektrarne s hranilniki ali brez in omogoča odkup viškov električne energije v obliki dobropisa.

Na ta način se vam mesečni strošek za električno energijo vsak mesec avtomatično zniža za odkupljeno energijo s strani GEN-I. »V poletnih mesecih, ko je proizvodnja električne energije velika, vaše potrebe po njej pa manjše, to celo pomeni, da bo vaš strošek za električno energijo enak 0 eur,« pojasnijo v podjetju in nadaljujejo z razlago:

»Še več, preostala vrednost odkupljene energije se vam bo kot dobropis prenesla v naslednji mesec in vam znižala višino stroška tudi takrat. Novi produkt GEN-I temelji na 15-minutnih obračunskih intervalih, kar omogoča natančnejši in pravičnejši obračun električne energije na mesečni ravni. S to novo samooskrbno rešitvijo lahko prihranite celo več kot 1.000 evrov na leto, kar je korak naprej k večji energetski učinkovitosti in finančni neodvisnosti, visok letni poračun ob koncu leta pa je stvar preteklosti.«

Certificirani, kakovostni, zeleni ...

Ob tem se GEN-I Sonce ponaša z dvema ISO standardoma, ISO 9001 in ISO 14001, kar dokazuje njihovo zavezanost k zagotavljanju najvišje kakovosti in okoljske odgovornosti. Obenem z vključitvijo v sistem samooskrbe stranke prispevajo k zmanjšanju obremenitev tradicionalnih energetskih sistemov in k doseganju podnebnih ciljev, s čimer kot podjetje gotovo vršijo misijo slovenskega zelenega prehoda.

»V GEN-I Sonce verjamemo v aktivno vlogo odjemalcev pri ustvarjanju zelene prihodnosti,« poudarjajo v podjetju in dodajajo, da njihove rešitve za samooskrbo spodbujajo prehod k obnovljivim virom energije in zmanjšujejo obremenitev tradicionalnih energetskih sistemov.

Z GEN-I Sonce lahko postanete aktivni udeleženec v zelenem prehodu, ki spreminja način, kako uporabljati in ustvarjati energijo. »Z neskončno energijo sonca na lastni strehi lahko pri oblikovanju zelene prihodnosti konkretno sodeluje vsak posameznik. Le skupaj in s pametnimi odločitvami bomo namreč uspeli ustvariti pozitivno prihodnost za naše otroke in prihodnje generacije,« še izpostavijo.

Pridružite se družbi zelenih

Svoj košček lahko njihovim prizadevanjem dodate tudi sami. S pridobitvijo brezplačne ponudbe, ki jo lahko pridobite tukaj, se lahko pridružite številnim zadovoljnim strankam, ki so že izkoristile priložnost za prehod na samooskrbo z električno energijo.

Vaš korak pa ni le korak v smer bolj zelene prihodnosti, ampak korak v smer prihrankov. Kaj lahko odločitev za samooskrbo prinese vaši denarnici, lahko s posebnim kalkulatorjem tukaj preverite sami.