Rok za oddajo soglasij za vključitev v sistem net metering oziroma sistem neto meritev je s koncem leta 2023 minila, sončne elektrarne, ki so zanj pridobile soglasje, pa morajo biti postavljene in priklopljene še letos.

Sončne elektrarne vse bolj del urbane gradnje

V podjetju Energija plus so se tako potrudili, da prehod gospodinjstev na uporabo sončne energije olajšajo ter poskrbijo, da bo sončna elektrarna na vaši strehi stala še pred poletjem.

Kot poudarijo, je investicija v sončno elektrarno več kot smiselna, saj so se cene sončnih panelov in pripadajoče opreme v zadnjih letih znižale, hkrati pa lahko za njihovo postavitev izkoristite številne subvencije in ugodnosti. Prednosti so tudi dolgoročne, pri čemer zaradi dolge življenjske dobe sončne elektrarne izstopa predvsem dolgoročni prihranek.

Bi imeli tudi vi sončno elektrarno na strehi še pred poletjem?

»Če želite, da vam sončno elektrarno postavimo še pred poletjem nas pokličite na 02 22 00 668 ali pišite na [email protected] tako povabijo v podjetju Energija plus ter dodajo, da bodo postavitev sončne elektrarne pred poletjem zagotovili prvim 70 kupcem, ki bodo sklenili Pogodbo o izgradnji sončne elektrarne za individualno samooskrbo najkasneje do 30.4.2024.

Preverite več podrobnosti tukaj.

[[image_1_ge_585]]