Če za poslovne potrebe, torej resno delo iščete delovno postajo z izjemnimi zmogljivostmi in hkrati ugodno oziroma razumno ceno, potrebujete napravo z izjemnimi specifikacijami, na katero se boste lahko zanesli prav v vsakem trenutku svojega delovnega dne. Namizni računalnik oziroma lahko kar rečemo delovna postaja HP Z4 G4 TWR – stolp ponuja to kar iščete. HP z modelom delovna postaja HP Z4 G4 stolp predstavlja izjemno zmogljivost in grafično moč, namenjeno profesionalcem. Ta namizni poslovni računalnik v obliki stolpa je opremljen z vrsto visoko kakovostnih komponent, ki omogočajo odzivno delovanje in hitro izvajanje zahtevnih programov. Serijsko so modeli HP G4 Z4 opremljeni z 32 GB nadgradljivimi na 64 GB spomina. Ločena grafična kartica GeForce RTX4000 in vrhunski procesor Intel Xeon W-2125 sta ena od ključnih značilnosti računalnika HP Z4G4 TWR.

Ločena grafična kartica nVidia GeForce RTX A4000 postavlja standarde za renderiranje, cad, cam in video montažo. Ta kartica zagotavlja izjemno grafiko in omogoča uporabo zahtevnih grafičnih programov, ki jih uporabljajo profesionalci v različnih industrijah, kot so oblikovanje, arhitektura in 3D-modeliranje. Poleg izjemne grafike računalnik HP Z4 G4 TWR ponuja tudi impresivno zmogljivost in odzivnost. Poleg tega imajo pri Notesniki.si na voljo tudi HP delovne postaje z grafikami : Nvidia Quadro P2000, Nvidia Quadro P4000, Nvidia Quadro P5000 in najzmoglivejše postaje v dosegljivem cenovnem razredu z grafikami Nvidia Quadro RTX5000.

Njegovo srce bije procesorju Intel Xeon W-2125. Ponaša se z visoko kapaciteto predpomnilnika (8,55 MB) in delovno hitrostjo do 4,5 GHz, 32 GB RAM-a DDR4 spomina in kar 2 TB SSD NVME prostora za shranjevanje proizvajalca Kingstone. Računalnik HP Z4 G4 TWR je izdelek iz serije RENEW, kar pomeni da gre za staro HP neprodano zalogo, ki je na novo očiščena in katera je bila za še bolj zahtevne uporabnike nadgrajena z novim hitrim NVME SSD diskom, ki ima kar 36 mesecev garancije. Računalnik je opremljen tudi s 32 GB sistemskega pomnilnika (RAM-a DDR4), kar omogoča gladko izvajanje zahtevnih operacij. Poleg tega računalnik ponuja dodatne proste reže za razširitev RAM-a, kar omogoča uporabnikom, da povečajo kapaciteto RAM-a do neverjetnih 64 GB. Kar zadeva shranjevanja podatkov, računalnik vključuje pogon NVMe SSD s kapaciteto 2 TB .

[[image_1_article_66478]]

Vrhunska povezljivost

Delovna postaje HP Z4 G4 TWR ne zaostaja niti pri povezljivosti. Podpira brezžično povezavo Wi-Fi 6 in brezžično tehnologijo Bluetooth 5.2, kar omogoča hitro in stabilno povezovanje z drugimi napravami. Na računalniku je nameščen operacijski Microsoft Windows 11 Pro SLO z vsemi popravki. Ena od pomembnih lastnosti HP Z4 G4 TWR je tudi njegov zelo učinkovit napajalnik z močjo 700 W, ki zagotavlja kar 92-odstotni izkoristek. Računalnik deluje energetsko učinkovito in porabi manj energije, kar je pomembno tako za okolje kot tudi za stroške električne energije. Če povzamemo, je računalnik HP Z4 G4 TWR popolna izbira za profesionalce, ki potrebujejo zmogljivo in zanesljivo delovno postajo. Z izjemno grafiko, zmogljivim procesorjem, veliko kapaciteto RAM-a in hitrim shranjevanjem podatkov bo ta računalnik kos tudi najzahtevnejšim nalogam kot so video montaža, cad cam in še kaj. Ne glede na to, ali se ukvarjate z grafičnim oblikovanjem, arhitekturo, 3D-modeliranjem ali drugimi zahtevnimi opravili, bo zagotovil vrhunsko izkušnjo. Vsekakor je HP Z4 G4 TWR delovna postaja vredna svojega denarja za tiste, ki potrebujejo zmogljivo delovno postajo, ki bo kos njihovim profesionalnim potrebam. Če bi si radi ogledali več ponudbe osebnih računalnikov HP Z4 G4, obiščite spletno trgovino Notesniki.si TUKAJ. Sistemi imajo serijsko 12 mesecev HP Renew garancije. Tisti, ki pa so nadgrajeni z novimi diski Kingstone pa imajo na diske 36 mesecev garancije!

Zakaj torej obnovljena delovna postaja HP Z4 G4? Ker je boljše plačati manj in dobiti več! Ker tako varujemo naš planet in ker tako pametno razpolagamo z denarjem. Vsaka stranka nima 5000 EUR za najnovejši računalnik! Kdor pa dela resno delo in z računalnikom opravlja posel, pa mu 1099 EUR ali 799 EUR ne bo veliko za tako zmogljiv računalnik, kot je delovna postaja HP Z4 G4.