DOGODKI

Tehnologija

Ste iz pravega testa za uspešno jadranje po trgu dela v letu 2023? Katere so ključne veščine, ki jih letos iščejo delodajalci in kaj to pomeni za iskalce zaposlitve?

Uredništvo2 dneva

Poslovni prenosnik Lenovo ThinkPad X260 visokega razreda je obnovljen in na voljo z garancijo 1 leto po fenomenalni ceni!

Oglasno Sporočilo2 tedna

Za to, da dopolnite svoj življenjepis, ni potrebno znova v šolo. Nov trend na trgu dela so certifikati, ki jih pridobite s spletnimi tečaji. Preverite najbolj zanimive ta hip!

Uredništvo2 tedna

Vse-v-enem računalniki so nekakšna kombinacija računalnika in monitorja v enem! Izstopa predvsem novi računalnik Lenovo – Lenovo A340-22IGM All-in-One Desktop!

Uredništvo2 meseca

Robotska tehnologija v zadnjih letih dosega neverjeten napredek…

Uredništvo2 meseca

Strokovnjaki pozivajo k premoru pri razvoju umetne inteligence.

Uredništvo2 meseca

MEGA računalniki so znana blagovna znamka slovenskih računalnikov sestavljenih iz najkakovostnejših komponent priznanih proizvajalcev kot so Kingston, Samsung, ASUS, MSI in GIGABYTE, INTEL …

Oglasno Sporočilo2 meseca

LinkedIn profil je vaša nenehno spreminjajoča se digitalna vizitka. Kako izkoristiti vse možnosti tega hitro rastočega socialnega omrežja in kako ustvariti zavidanja vreden LinkedIn profil?

Uredništvo2 meseca

V hoškem Jager centru je bila pred nekaj dnevi slavnostno otvorjena dolgo pričakovana železokrivnica, ki bo pomembno prispevala k produktivnosti na gradbiščih.

Oglasno Sporočilo3 meseci

V Barceloni je ta teden Huawei predstavil svojo vizijo za doseganje začrtanih ciljev na največjem dogodku na področju mobilne tehnologije, Mobile World Congress (MWC).

Uredništvo3 meseci

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat smo se poglobili v številna delovna mesta, ki jih lahko najdemo na LinkedInu, rastoči platformi za karierno mreženje!

Uredništvo3 meseci