Štajerski gospodarski oskar

Štajerski gospodarski oskarji bodo podeljeni … danes zvečer!

Uredništvo , 18.10.23 ob 03:35

Nocoj se obeta dolgo pričakovani večer, prestižna podelitev inovativnih kipcev, ki jih bodo prejela izstopajoča podjetja, dogodek pa lahko na TV Maribor spremljate tudi sami.

Štajerski gospodarski oskarji bodo podeljeni … danes zvečer!

Do gala prireditve, na kateri bodo svečano podeljeni Štajerski gospodarski oskarji, inovativni kipci za izstopajoče gospodarske dosežke štajerske regije, nas loči le še nekaj ur.

Prestižna podelitev se bo odvila nocoj, ob 20. uri, ko jo boste lahko v živo iz Hotela Habakuk na TV Maribor spremljali tudi sami.

Dogajanje boste lahko spremljali tudi sami, saj bo prireditev v živo prenašana na TV Maribor.

Ob slavnostni podelitvi se obeta tudi zanimiv spremljevalni program, v katerem bo izstopala dobrodelna dražba z umetninami mladih ustvarjalcev likovne šole in galerije Atilem, katere izkupiček bo namenjen oškodovanim v nedavnih poplavah.

Projekt, ki začenja novo štajersko tradicijo

Štajerski gospodarski oskarji bodo podeljeni v štirih velikih kategorijah uspešnih podjetij, od mikro do velikih, in v skupini najboljših zaposlovalcev, s čimer letos vzpostavljen projekt Štajerski gospodarski oskar začenja novo tradicijo nagrajevanja štajerskega gospodarstva.

Idejna zasnova projekta ter prireditve gre tako Štajerski gospodarski zbornici, ki se je povezala z Regionalno gospodarsko zbornico Celje in Inštitutom za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru, projekt pa podpira vrsta uspešnih in prepoznavnih lokalnih podjetij.