193 cm visoki zvezni igralec, produkt nogometne šole Vojvodine, je že opravil nedeljski večerni trening v Ljudskem vrtu, danes pa z ekipo odpotoval v prestolnico Moldavije.

“Vse se je hitro razpletlo. Nisem imel pomislekov, ko sem slišal za zanimanje mojega novega kluba. Te priložnosti nisem želel zapraviti in v čast mi je ter v veliko zadovoljstvo, da smo sklenili dogovor. Zavedam se, kaj pomeni Maribor v teh prostorih. Cilji so tukaj vedno visoko zastavljeni, a se bom trudil prispevati svoj delež, da bodo znova uresničeni,” je dejal novi član NK Maribor.

“Prihajam po treh odigranih sezonah v srbski ligi, vajen sem igranja v vlogi zadnjega zveznega igralca ali v postavitvi z dvema središčnima vezistoma, lahko sprejmem tudi bolj ofenzivno vlogo. Z velikim motivom začenjam novo zgodbo in verjamem, da bo uspešna,” je še poudaril Vladan Vidaković, ki si je za igranje v vijoličastem izbral dres s številko 14.

Za konec omenimo še, da novica o odškodnini 450.000 evrov za srbskega nogometaša ne drži, iz Ljudskega vrta so jasno sporočili, da “je dogovor bil sklenjen ob finančnem nadomestilu, s plačano minimalno odškodnino in na način, ki je zadovoljil vse strani.”