Največja specializirana trgovina s teniško opremo v Sloveniji – Tengo Tennis, ki s svojo poslovalnico v Mariboru svoje stranke navdušuje že drugo leto, od sedaj naprej ponuja tudi kvaliteten in hiter servis vaše teniške opreme. Omogočajo vam napenjanje loparja, balansiranje loparja, menjavo velikosti ročaja loparja, testiranje loparjev in strokovno svetovanje.

Teniške loparje si lahko tudi izposodite

Redna menjava strun ohranja namreč prožnost in kontrolo nad žogo. V Tengu Maribor napenjajo loparje z vrhunsko električno napenjalno napravo Wilson Baiardo, ki omogoča 6 točkovno vpenjanje, ima izredno natančen motor, funkcijo za raztegovanje naravnih črev in veliko ostalih pomembnih funkcij. Ponujajo tudi možnost izposoje testnih loparjev, da lahko že pred samim nakupom stestirate lopar in njegove lastnosti.

Ponujajo tudi bogato izbiro teniške opreme

Tengo Maribor je svoja vrata odprl iz ljubezni do tenisa. Lastnik Uroš Potočnik je bivši tekmovalec in diplomiran trener tenisa, ki svoje znanje prenaša naprej na mlajše generacije tako na igrišču kot tudi v trgovini. V njihovi trgovini v 1. nadstropju Fitnesa Forma na Osojnikovi ulici 4a, na Pobrežju, lahko poleg servisa vaše teniške opreme najdete tudi bogato ponudbo izdelkov za tenis: loparje, teniške torbe, teniske za igro na pesku, kape, gripe in kar potrebujete za udobno in učinkovito igro. V njihovi trgovini boste našli vrhunske znamke kot so Babolat, Wilson, Head in druge.

Igranje tenisa blagodejno vpliva na naše zdravje in počutje

25-letne teniške izkušnje Uroša Potočnika so pustile svoj pečat glede znanja o sami igri in vsem, kar spada zraven. Loparji, strune, gripi in teniška obutev so osnova za dobro in zabavno igro tenisa. Igra tenisa ni samo zabavna ampak ima veliko ostalih pozitivnih lastnosti, saj odpravlja stres, izboljša koordinacijo, poskrbi za vitalnost in aerobno vzdržljivost, zmanjša možnost za nastanek srčno-žilnih bolezni, poskrbi za kvalitetno preživet čas s prijatelji ali družino.