Marko Šuler, športni direktor NK Maribor, je v intervjuju za Sportklub potrdil, da je povratek enega glavnih zvezdnikov slovenskega nogometa Josipa Iličića mogoč, in spregovoril še o številnih drugih temah. Vrnitev Josipa Iličića v Maribor bi bila tako uresničitev sanj marsikaterega navijača vijoličastih, ljubezen pa je pravzprav obojestranska, kar je v intervjuju potrdil tudi Iličićev agent Amir Ružnič, ki je dejal, da se njegov varovanec želi še enkrat na igrišče vrniti v dresu vijoličastih.

“Njemu so vrata Maribora vedno odprta”

Šuler je v intervjuju povedal, da je Iličić resda sam izrazil željo po vrnitvi v Maribor in da sta o tem že govorila, zato je njegov prihod tudi realno izvedljiv.

Maribor želi in zna delati z igralci, predvsem pa jih ceniti na način, da potem s klubom ostanejo povezani, tudi ko odidejo in se brez zadržkov vrnejo nazaj. Tudi zato je NK Maribor to, kar danes je. Ker zna delati z ljudmi, ki v Mariboru nekaj pomenijo. Josip zagotovo spada med takšne. On je tukaj pred več kot desetletjem začel svoj silovit nogometni vzpon. Maribor ceni njega in obratno. Tudi sam je izrazil željo, da bi res prišel. Midva sva se o tem že pogovarjala. Njemu so vrata Maribora vedno odprta. Enako velja za Roberta Berića in preostale fante, ki so tukaj pustili pečat. Za njih bo vedno tako. Takšnih igralcev ni veliko. Klub in navijači, vsi okrog Maribora, znajo to ceniti,” je v intervjuju za Sportklub povedal Šuler.