Dallas je po dveh porazih spet zmagal, slovenski zvezdnik Luka Dončić pa ni bil pri metu. Iz igre je zadel pet od 17 metov (trojke 3-11), tako da je zbral 15 točk, čemur je v 38 minutah dodal deset podaj, šest skokov in ukradeno žogo. Ob tem pa je imel tudi kar osem izgubljenih žog.

Pri Dallasu, kjer je šesterica dosegla vsaj po 15 točk, sta bila najboljša Dwight Powell z 22 točkami ter Spencer Dinwiddie z 20. Karl-Anthony Towns je za goste prav tako dosegel 22 točk. Odločilen koš na tekmi je sicer 40 sekund pred koncem dosegel Reggie Bullock za vodstvo Dallasa s 110:105.

Prav tako pa met iz igre ni stekel niti Goranu Dragiću ob zmagi Brooklyna proti Utahu. Dragić je v 32 minutah zadel tri od 11 metov za sedem točk. Temu je dodal še sedem podaj in tri skoke. Kot običajno je prednjačil Kevin Durant, ki je vpisal 37 točk, devet skokov in osem podaj. Pri gostih je Donovan Mitchell teko končal s 30 točkami.

Dallas je ostal peti v zahodni konferenci z razmerjem zmag in porazov 44-28, Brooklyn pa je z 38-34 osmi v vzhodni konferenci.

STA