Legendarni nogometaš Marcos Tavares je bil v nedeljo še zadnjič v vlogi kapetana vijoličastih, na zadnji tekmi, v kateri je bil v kadru se je poslovil od svoje aktivne kariere. Svojo športno pot je sklenil na najboljši možen način in po svojih željah, saj je kot kapetan na svoji zadnji tekmi dvignil pokal za naslov državnih prvakov.

Zaključek uspešne kariere je danes še enkrat, z nogometnimi navdušenci proslavil na dogodku Meet&Greet v nakupovalnem središču Europark.

Priljubljeni Tavares je danes s seboj prinesel tudi pokal za državne prvake in ga na osrednjem prireditvenem prostoru s svojimi zvestimi navijači še enkrat dvignil visoko v zrak. Na dogodku so mu navijači lahko segli v roko in mu čestitali za nepozabne trenutke na nogometnih igriščih.

Približuje se tradicionalni kolesarski maraton

Zadnji konec tedna v maju bo minil v znamenju že 12. tradicionalnega kolesarskega maratona. Zagreti kolesarji se bodo v soboto, 28. maja, od 9. ure dalje zbrali pred Europarkom in se pognali po treh različno dolgih trasah štajerske pokrajine. Za odlično športno-glasbeno zabavo bo pred nakupovalnim središčem skrbela glasbena skupina Boom, udeleženci prireditve pa se bodo lahko potegovali za številne nagrade, med drugim za brezčasno kolo Pony. Kolesarski maraton bo tudi letos dobrodelno obarvan, zbrana sredstva od prijavnin bodo namreč namenili društvu UP-ornik. Prijave na maraton bodo odprte vse do četrtka, 26. maja. Več informacij o dogodku najdete na Europarkovi spletni strani.