V gosteh na Floridi so bili s 107:99 boljši od članov zasedbe Miami Heat. Luka Dončić je bil najboljši strelec Dallasa z novim statističnim dvojnim dvojčkom, 21 točkami in desetimi skoki. Po dveh četrtinah je sicer Miami vodil z razliko osem točk (59:51), tudi v tretji četrtini so imeli prednost domači košarkarji, a je košarkarjem Dallasa uspelo tekmo obrniti v njihovo korist. Gostujoči košarkarji so poskrbeli za preobrat ter tretjo četrtino končali z 81:78. V zadnji četrtini pa vodstva niso več izpustili iz rok.

Dončić sicer ni blestel. Met z razdalje mu ni stekel po željah. Iz sedmih poskusov je zadel le dve trojki. Pri domači zasedbi je Jimmy Butler vpisal 29 točk in deset skokov. Pred tradicionalnim premorom lige NBA zaradi ekshibicijske tekme vseh zvezd, All Star, bo Dallas v ligi odigral še tekmo v gosteh pri New Orleansu v petek zgodaj zjutraj po slovenskem času.

Vikend vseh zvezd se bo sklenil s tekmo vseh zvezd z začetkom ob 2. uri v ponedeljek po slovenskem času v Clevelandu. Pomerili se bosta ekipi kapetanov LeBrona Jamesa in Kevina Duranta. Dončić bo nastopil v ekipi zvezdnika Los Angeles Lakers Jamesa kot rezervni igralec.