Slovenija

V pustolovski park, na bobkart in zip-line ter kosilo na Celjsko kočo!

Oglasno Sporočilo, 21.07.23 ob 03:10

Adrenalinski tris na Celjski koči se sliši kot fantastična ideja za izlet z družino ali prijatelji! Preverite, katera adrenalinska doživetja čakajo slabo uro iz Maribora!

V pustolovski park, na bobkart in zip-line ter kosilo na Celjsko kočo!

Kolikokrat si zaželite izleta ali posebnega doživetja, pa ostanete brez ideje, kam iti ali kaj početi … Prav zato naj bo ta članek vaš namig, da si skupaj z družbo ali družino privoščite trojček adrenalinskih doživetij slabo uro vožnje iz Maribora, kjer Celjska koča ponuja vse od pustolovske poti nad tlemi do dirkanja po bobkart stezi ter dihjemajočega spusta po zip-line-u.

Za piko na i adrenalinskim doživetjem sledi kosilo s krasnim razgledom, kasneje pa priložnost za sprehod po okolici in raziskovanje učnih poti, kolesarjenje …

Spoznajte adrenalinski tris!

Med najbolj priljubljenimi doživetji, ki jih ponuja Celjska koča, so definitivno tri aktivnosti, ki sestavljajo slovit adrenalinski tris: zip-line, pustolovski park ter bobkart Celjski dirkač. Spoznajte jih!

Zip-line

Zip-line Celjska koča, ki je razdeljen na dva spusta, v skupni dolžini meri kar 829 metrov. Razdeljen je na dva spusta – prvi spust se prične na stolpu ob Hotelu Celjska koča in nato poteka do pobočja Grmade v dolžini 426 metrov. Trasa povratnega spusta je speljana s pobočja Grmade nazaj do brežine pod hotelom v dolžini in 403 metrov.

Pustolovski park

Po spustu je čas za nekaj minut na trdnih tleh … A ne za dolgo, saj ob Celjski koči čaka pustolovski park, ki prinaša poligone za vse starostne skupine, kar pomeni, da lahko svojevrstno adrenalinsko izkušnjo doživijo tako predšolsko otroci kot odrasli.

Park obsega 35 različnih elementov. Primeren je za otroke od 5. leta starosti dalje oz. od višine 150 cm z iztegnjenimi rokami ter odrasle. Pustolovce čakajo brvi, mostovi, mreže, plezalna stena, U-zanke in podobno, za tiste, ki jim klasičen pustolovski park ni dovolj, pa Celjska koča ponuja še »Monkey tree«. Kaj je to? Obiščite Pustolovski park Celjska koča in preverite!

Podajte se na izlet in odkrijte številna doživetja, ki jih ponuja Celjska koča. Najdete jih tukaj!

Bobkart Celjski dirkač

Adrenalinski tris zaokroža poletno bobkart sankališče, ki je postavljeno na pobočju smučišča Celjska koča ter ponuja kar 800 metrov adrenalinske proge za spust. Gre za prvo takšno sankališče v Sloveniji, pri čemer na Celjskem dirkaču lahko dosežemo hitrost 40 kilometrov na uro, naša vožnja pa bo trajala približno dve minuti.

Po zares adrenalinskem dnevu se prileže kosilo … ali pa vožnja do Šmartinskega jezera, ki pa je doživetje zase!

serija
Fenomen Skrito v raju: Serija osvaja srca gledalcev
smučarski skoki
Peter Prevc ponovno poletel do drugega mesta
Slovenija
Peter Prevc ponovno poletel do drugega mesta
Uredništvo , Danes ob 17:53
skoki
Nika Prevc ponovno na zmagovalnem odru
Šport
Nika Prevc ponovno na zmagovalnem odru
Uredništvo , Danes ob 15:26
Poimenovanje
Od kod ime … Greenwich?
Maribor
Od kod ime … Greenwich?
Jerneja Potočnik, Danes ob 13:51