Franc Kangler se je v svojem video komentarju znova dotaknil aktualnega političnega dogajanja v državi. “Si želite Karla Erjavca na oblasti? Kaj so do sedaj upokojenci dobili od njega,” se sprašuje Kangler.

Franc Kangler se je v svojem video komentarju znova dotaknil aktualnega političnega dogajanja v državi.

“Kdo si želi oblast?! Karl Erjavec, ki je obljubljal 1000€ penzije in Marjan Šarec, ki je vrgel puško v koruzo,” se sprašuje Kangler. Zelo ga veseli, da je vlada s PKP7 prisluhnila najranljivejšim skupinam in da bodo upokojenci z najnižjimi pokojninami prejeli 300 evrov dodatka. “Na drugi strani pa imamo Tanjo Fajon, Karla Erjavca, Levico…ljudi, ki imajo veliko delovnih navad, Alenko, ki se borijo, da bi zrišili vlado Janeza Janše. Tukaj ne gre za programsko vsebinsko rušenje vlade Janeza Janše. To ni nič narobe, če imajo program, če bodo zagotavljali pravno državo…A mene ne bo noben prepričal, da bo en Karel Erjavec boljši predsednik vlade kot je Janez Janša. Da bo en Karel Erjavec boljši v Bruslju pri Merklovi, pri vseh drugih predsednikih vlad, kot je Janša,” je še dodal Kangler.

Kaj so upokojenci dobili od Erjavca?

Janše sicer ne želi potencirati, kot pravi, a vsi se borimo po svojih močeh, da preprečimo večjo katastrofo glede covida in da pomagamo ljudem. “Kaj ste oziroma so dobili do zdaj upokojenci od Karla Erjavca? Obljubljajo 1000 evrov, nič. Kaj mislite, koga bodo ukrepi in denar za reveže, za upokojece, motili? Kaj mislite koga? Jaz sem prepričan da Levico, Luka Mesec pa Kordiš bosta imela pripombe, Alenka bo rekla od kod denar, Fajonova bo rekla, da dajmo več za migrante kot za Slovence.”