Svoj film Slovo od Pesnice, kraja mojega otroštva, bo to soboto, 14. septembra, predstavil znan mariborski vloger Jack on the Box. Film je posnel ob koncu svojega osnovnošolskega izobraževanja v Pesnici. Predvajali ga bodo v Kulturno – umetniškem društvu Marice Kerenčič v Pesnici.
Štirinajstletni Jack on the Box je pri svojih rosnih letih že uspešen vloger. S snemanjem videjev je začel z enajstimi leti, leto kasneje pa je posnetka iz svojega življenja pričel deliti na YouTube-u. Na svojem kanalu ima danes že preko 25.000 tisoč naročnikov, njegovi videi pa imajo skupno že več kot 6 milijonov ogledov. Po izboru portala Gaming.si je bil tudi izbran za Top Youtuberja leta 2018.
Sicer na svojem kanalu večinoma predstavlja najnovejšo zabavno elektroniko ali spoznava daljna mesta, kot na primer London, Pariz, New York in Washington. Tokrat pa se je odločil predstaviti svoje lokalno okolje in kraj, kjer je odraščal – Pesnico.

Dokončno slovo od Pesnice

“Pesnica je kraj mojega otroštva in nepozabnih spominov. Četudi smo se že pred leti preselili v Maribor, sem vse do konca obiskoval osnovno šolo v Pesnici, ki sem jo letos tudi zaključil. Tako sem se dokončno poslovil od meni ljube Pesnice,” pravi mladi ustvarjalec.

V svojem kratkem filmu bo predstavil zanimivosti o Pesnici, “za katere marsikdo ni vedel, hkrati pa predstavljam lepote tega kraja mojega otroštva.” Vstopnine za ogled ne bo, v sklopu dogodka pa Jack on the Box vabi tudi na druženje in spoznavanje.