Premierno si boste lahko ogledali risanko Koko in velika skrivnost, po mnenju kritikov eno najlepših risank letošnjega leta, ob tem pa uživali še v pestrem dogajanju v MARIBOXU.

Ker v risanki pobližje spoznavamo mehiško kulturo in tradicijo, bomo za tovrstno vzdušje poskrbeli tudi v MARIBOXU.

Otroci bodo lahko ustvarjali na tematskih delavnicah, čakajo jih baloni in vedno zabavna brata Malek.  Ob tem pa boste lahko grizljali nacho chips, za še več slastnih mehiških prigrizkov pa bodo poskrbeli kuharski mojstri iz Tako’sa. Pozdravil vas bo tudi Spidi.

FOTO: Maribox

V animiranem filmu Koko in velika skrivnost iz Studia Disney•Pixar, se ambiciozen glasbenik Miguel združi s prevarantom Hectorjem na veličanstnem potovanju skozi svet mrtvih. Kljub temu, da njegova družina že več generacij vztrajno prepoveduje ukvarjanje z glasbo, Miguel vseeno sanja o tem, da bi postal odličen glasbenik. V obupanih poskusih pokazati svoj talent, se Miguel, po nizu skrivnostnih dogodkov, znajde v fantazijsko pisanem svetu mrtvih. Medtem spozna šarmantnega prevaranta Hectorja in skupaj se odpravita na veličastno potovanje odkrivanja prave zgodbe o zgodovini Miguelove družine.

Pred risanko Koko in velika skrivnost, si boste lahlo ogledali še nov, kratek animiran film Ledeno kraljestvo: Olafova prigoda. Obe risanki sta prečudovita, topla animirana filma o družini in prenašanju tradicije.

Se vidimo v MARIBOXU!

Vstopnice že v prodaji!  https://www.maribox.si/film/koko-in-velika-skrivnost?date=2017-11-25