Nad njegovim odgovorom boste presenečeni. Vemo pa tudi, kdaj se ponovno vrne v štajersko prestolnico.

Čeprav se zveza med aktualnim sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem in njegovo izbranko Anjo po izteku istoimenskega šova ni izšla, kar deluje kar nekako ironično, pa novi stari samec ni vrgel puške v koruzo, ampak je trdno odločen, da bo nekega dne našel žensko svojih sanj. A ta ne bo sanjska.

Športnica ja, sanjska ne

Naj kar takoj povem, da ne iščem sanjske ženske. Iščem osebo, ki me bo znala spoštovati, ki si želi lastno družino, ki bo materinska in mi bo nudila občutek varnosti, ko se vrnem domov. Če bom z njo lahko še kaj »športal«, pa toliko bolje. Ne glede na to, kateri šport bova izbrala,” pravi Gregor Čeglaj. No ja, Gregor, če pa to niso atributi sanjske ženske? Glede športa nam sicer ni želel namigniti, kaj bi najraje počel s svojo bodočo izbranko, bojda pa ni treba, da je profesionalna športnica. Če prav razumemo, zadostuje le, da svoj čas preživljata (tudi) med športnimi aktivnostmi. Sicer pa videz zanj sploh ni tako pomemben, kot se morda zdi na prvi pogled.

Tudi sicer pa smo uspeli izbrskati, da naj bi Gregorju bila nadvse všeč dekleta z očali. A ne gre le za govorice, zadevo smo preverili, Gregor pa nam je potrdil, da drži. 

Na vprašanje, kaj najprej opazi pri ženskah, nam je namreč odgovoril tole: “Vse. Sem človek, ki opazi vse, torej veliko stvari, kretnje, videz, mimiko. Vse opazim, najbolj, torej prvo, kar tudi najbolj iščem pri njej, pa je njena energija. Seveda mora imeti tudi prikupen nasmeh, iskrive oči, takšne reči so mi zelo všeč.

V Maribor se bo vrnil v vijoličnem

Nismo si mogli kaj, vprašali smo ga tudi tisto vprašanje, ki je med gledanjem šova najbrž mučilo prav vse. Zakaj je namreč (še vedno) samski. “Če veš, kaj iščeš in se ne boš sprijaznil s čemer, kar ni točno to, kar bi rad, ne pristajaš na kompromise. Preden se nekdo poda na resno pot, potrebuje izkušnje, a ne le v smislu, da bi menjaval dekleta, ampak moraš spoznati veliko ljudi, spoznaš, kako se obnašajo in kaj nato ugaja tebi. Ne potrebuješ dvajset deklet, da ugotoviš, kaj ti odgovarja. Na podlagi odnosa z znanci, prijatelji, kolegi, ugotoviš, kaj je zate in kaj iščeš pri drugih. Sem zvest sam sebi, vem kaj bi rad in verjamem v to, da bom to dobil. Ne mudi se mi nikamor, ko bo prišlo, bo,” pravi Gregor.

Kar mirno torej, dekleta in dame, če ste zamudile katerega izmed njegovih preteklih obiskov, se bo zagotovo k nam vrnil spet. V prihodnje si namerava ogledati večni derbi na Ljudskem vrtu, pripravljen pa je celo obleči dres vijoličastih. Gregor, držimo te za besedo!

Ker se je Gregor zadnje čase veliko mudil v štajerski prestolnici, nas je seveda zanimalo, zakaj neki in ali mu morda katera izmed domačink ni ukradla srca. To pravi Gregor: “Zaenkrat nimam nikogar v načrtu in tudi nimam velike želje spoznavati deklet, moja želja je, da se malo spočijem, da naredim nekaj korakov na svoji poslovni poti, ko pa bo prišel pravi čas, bo prišla tudi prava partnerica.