Jennifer Lopez bo maja obiskala Srbijo, kjer se bo udeležila zasebne zabave srbskega poslovneža.

Vir: splet

Ameriška zvezdnica Jennifer Lopez po poročanju Kurirja prihaja v Srbijo, kjer se bo udeležila privatne zabave srbskega poslovneža, ki bo za njeno družbo odštel 200.000 evrov. Zabava naj bi se odvila konec maja, v Beograd pa bo latinskoameriška diva prišla z zasebnim letalom, ki bo na letališče Nikole Tesle pristalo ob 18.00. Od tam jo bodo z luksuznim vozilom odpeljali na zabavo, kjer pa bo Jennifer ostala le približno dve uri, nato pa bo odletela nazaj domov v Združene države Amerike.

V preteklosti že organiziral zabave v velikem slogu

Kurir še piše, da gre za podjetnika, ki je v preteklosti že organiziral zabave, ki so se jih udeležile zvezde, kot sta Paris Hilton in Naomi Campbell. Dobro obveščen vir je za srbski kurir povedal: “Jennifer naj bi bila na zabavi dve uri. Vse so se dogovorili prek njenih agentov. Cena vključuje pevkin prevoz, nastanitev in druženje s slavljencem in gosti.” Dodal je, da pevka ni imela posebnih želja pri dogovoru, z izjemo zahteve, da na dogodku ne smejo biti prisotni mediji ter da je gostje ne motijo s pogovorom.

To bo za zvezdnico, ki v Beograd prihaja brez moža Bena Afflecka, že drugi obisk Srbije, saj je imela leta 2012 koncert v Beograjski areni. Po koncertu je za medije povedala, da je nad Beogradom navdušena in si ga želi ponovno obiskati.