Zakaj je kakovostna motoristična oprema polovica užitka na motorju?

Oglasno Sporočilo, 28.11.22 ob 14:34

Nič ne požene krvi po žilah bolj kot občutek svobode na motorju, pa vendar je užitek še toliko večji, če ga spremlja kakovostna in predvsem varna motoristična oprema. Zakaj ni vseeno, če na motor sedemo v kavbojkah ali pravih motorističnih hlačah? Pa ne samo na motor, pripravljeni so tudi za na smuči. Vrhove je že pobelil prvi sneg.

Zakaj je kakovostna motoristična oprema polovica užitka na motorju?

Pravi motorist se zaveda mogočnosti motorja in skritih pasti ceste, makadamskih stezic in brezpotij, ki jih z izkušnjami zlahka ukroti. Toda še tako izkušen motoristični voznik ne more predvideti vseh situacij in preprek, ki ga na poti čakajo …

Ko nastopi nepredvidljivo

Tukaj nastopi kakovostna in predvsem varna motoristična oprema, ki ne predstavlja le motoristove garancije za življenje, temveč celotno motoristično izkušnjo povzdigne na povsem novo raven. Ali je še kaj primerljivega z občutkom motoristične jakne na sebi? S spustom vizirja na novi, bleščeče zloščeni čeladi? Z obuvanjem motorističnega škornja, katerega podplati pričajo o stotinah prevoženih kilometrov?

Veste, katere kaj vam mora zagotavljati vsaka kakovostna motoristična oprema? Varnost, udobje in boljši nadzor. Ali vaša motoristična oprema to dosega?

Prav zato odgovorni in tisti zares strastni motoristi na motor nikdar ne sedejo zgolj v kavbojkah, vetrovki in navadnih teniskih, misel na vožnjo brez čelade pa v njihovi glavi sploh ne obstaja. Pa ne le zato, ker motoristična oprema obljublja varnost, ampak ker, priznajmo si, tudi presneto dobro izgleda.

Vrhunska motoristična oprema je investicija v življenje

Priznana motoristična znamka, ki združuje tako maksimalno možno varnost in dovršeno estetiko in je pravi motoristični sveti gral, je gotovo znamka Dainese, ki jo vneti motoristi naše okolice kupujejo v eni bolj poznanih motorističnih trgovin – Moto limit na Kavčičevi 9 v Mariboru.

Zakaj je Dainese smučarska in motoristična oprema tako posebna?

Na področju motorizma znamka Dainese predstavlja zlati standard tako v varnostni dovršenosti kot v sami estetiki in gotovo ni motorista, ki ne bi redno preverjal njihove spletne strani ali obiskoval trgovine Moto limit in občudoval novih kosov. Kaj je torej tisto, kar Dainese opremo dela tako posebno? Predvsem edinstvene, preizkušene in izjemno varne tehnologije materialov ter premišljena zasnova izdelkov, ki so hkrati funkcionalni in prijetni za nošnjo.

Dainese v svojo opremo vgrajuje veliko patentiranih materialov, ki so plod njihovega lastnega znanja in bogatih izkušenj, ki jih že od leta 1968 pridobivajo tako na profesionalni kot rekreativni ravni motociklizma ter svetovnega pokala v smučanju. Mednje sodijo tehnologije D-dry, ki z vodotesno membrano kljubuje slabim vremenskim pogojem in tako vsak dan napravi primeren za polaganje ovinkov in zavojev tako na motorju kot na smučeh.

Oblačila zaznamuje tudi primerna termo podlaga, ki se jo da odstraniti in prilagoditi vsakršnim temperaturnim razmeram. Pri Dainese so šli še korak dlje in natančno raziskali, katere točke na telesu so najbolj dovzetne za mraz, zato so opremo na tistih mestih dodatno podkrepili s posebnimi integriranimi termo podlogami.

Za varnost Dainese opreme dodobra poskrbi tudi sistem Pro-Armor, ki s fraktalno obliko reber na ščitniku za telo motorista varuje v primeru padcev, hkrati pa še vedno omogoča najboljše možno prileganje in udobje.

Če v Moto limitu še niste redna stranka, ali pa tja že nekaj časa niste zašli, praznični mesec predstavlja izvrstno priložnost, da se oglasite v priljubljeni moderni poslovalnici na Teznu ter za nakup Dainese motoristične ali pa morda celo smučarske opreme izkoristite praznične popuste.

Praznični namig: bi si kakšen kos motoristične ali smučarske opreme želeli pod božično smreko? Pošljite ta članek komu od vaših najdražjih in upajte, da bo razumel namig … Takšna vrhunska oprema je namreč za vse motoristične in smučarske navdušence najboljše možno darilo! Psst … Darilo v Moto limitu lahko kupite tudi sami sebi!

Dainese je gotovo glavni razlog, zaradi katerega se splača decembra zaviti v Moto limit na Kavčičevi 9 na Teznu, a ljubitelji motorizma, smučarije in kolesarstva tja radi zavijejo tudi zaradi drugih priznanih športnih znamk kot so Shoel, Aprilia in Moto Guzzi. In kaj je drugi razlog? Izkušnja, ki jo obisk Moto limita pusti v vsakem športnem navdušencu. Če namreč iščete strokovnjake, je Kavčičeva 9 pravi naslov.

Celotno ponudbo motoristične, smučarske in kolesarske opreme priznanih športnik znamk si oglejte na spletni strani trgovine Moto limit, za vrhunsko izkušnjo z zares strokovnim svetovanjem pa raje obiščite njihov moderni salon na Teznu. In ne odlašajte do januarja … Praznični popusti namreč že čakajo!

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu