To so najbolj iskana rabljena vozila ta trenutek pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

Oglasno Sporočilo, 13.06.23 ob 11:05

Če v teh junijskih dneh iščete rabljeno vozilo na portalu Avtonet ali vas zanima uvoz vozil iz tujine in se ob tem sprašujete, kako kupiti varno in preverjeno vozilo, da z njim pozneje ne boste imeli težav – smo za vas preverili, katera rabljena vozila, so ta trenutek najbolj iskana na slovenskem trgu.

To so najbolj iskana rabljena vozila ta trenutek pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

Kaj se aktualno dogaja s trgom rabljenih vozil v Sloveniji?

Danilo Žižek, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Maribor: »Glede na stanje v Sloveniji in Evropski uniji, bančnih obresti in vseh težav s polprevodniki in dobavami vozil, se na trgu rabljenih počasi vračamo na raven v letih 2018 ali 2019. Nismo sicer še povsem tam, a počasi prihajamo v neko normalno stanje. Ki pa ne bo povsem tako kot je bilo pred korono, zdaj bo to nova normalnost. Dokler se ne bo povsem popravil trg novih z dobavami, bo tudi z rabljenimi še malce na tesno. Na rabljene vozile seveda vpliva starost in količina zalog. Te narekujejo tudi določanje cen, saj se moramo prilagajati aktualnemu povpraševanju. Pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta imamo aktualno na zalogi veliko vozil, okoli 800, smo redki, če ne celo edini v Sloveniji s tako veliko zalogo. S tako količino vozil pa imamo seveda eno težavo in eno prednost: naša ponudba je zelo raznolika, imamo zelo pisano izbiro, ne le nekaj motorjev ali paketov opreme, in vsa ta vozila moramo spraviti do kupcev.»

Kaj se dogaja s tipičnimi vozili za naš trg, kot na primer z vozili tipa Passat, Tiguan 2.0 TDI?

Tako imenovani tipični modeli so na našem trgu še vedno zelo priljubljeni in zaradi večje ponudbe tudi nekaj cenejši. Po njih je veliko povpraševanj, s takimi avtomobili dejansko dobimo največ kupcev, brez njih enostavno ne bi mogli imeti takih prodajnih številk kot jih imamo. Kupci še vedno vedo, kaj točno želijo.

Katera vozila so aktualno najbolj zaželena v vaši mreži? 

Veliko več povpraševanja je po križancih, tako imenovanih SUV-jih. Ta vozila so velik trend, vedno bolj. Zato ne preseneča, da stranke iščejo T-Roca, T-Cross, Tiguana, Q2, Q3, Arono, Ateco, Karoqa ali Kamiqa in še bi lahko našteval. Seveda pa nas in naše kupce zanimajo tudi rabljena konkurenca, ponujamo namreč tudi BMW-je, Forde, Peugeote, Volve, Citroene. Vsakdo si dejansko lahko izbere vozilo po lastnih željah, ne nujno le iz naše koncernske ponudbe.

V kolikor iščete vrhunsko svetovanje in številne bogate dodatne ugodnosti, ste pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta prav zagotovo na pravem mestu. Na portalu porscheinterauto.net pri njih najdemo ogromno različnih vozil za vse potrebe. Kot vodilni trgovec z rabljenimi vozili nudijo dodatne prednosti kot je znižana ugodnejša cena ob financiranju, natančna video predstavitev tehničnega stanja vozila, dodatni popusti ob financiranju in menjavi vozila ter servisni bon do 100 €.

RABLJENA VOZILA – TOP PONUDBA V SLOVENIJI!

Vas zanimajo rabljena vozila in aktualna zaloga? Preverite trenutno zalogo odlično ohranjenih rabljenih vozil z dodatnimi ugodnostmi samo pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta.

Preverite vrhunsko ponudbo:

TOP 15 NAJBOLJ PRILJUBLJENIH RABLJENIH VOZIL

1. Audi A6 Avant 40 TDI Sport quattro, letnik 2019

Audi A6 Avant je naravnost vrhunski prestižni avto, tokrat v različici 40 TDI z bogato Sport opremo in štirikolesnim pogonom quattro ter avtomatskim menjalnikom. Moč znaša kar 150 kW in 205 KM. Vozilo je letnik 2019 in ima le 113.360 prevoženih kilometrov. Strokovno pregledano vozilo, 1. lastnik.

PREVERITE OGLAS VOZILA

2. Volkswagen Passat Elegance 2.0 TDI 4M DSG, letnik 2020

Volkswagen Passat je ena izmed najboljših izbir v kolikor iščete vsestranski avto. V tej ponudbi vam je na voljo kot limuzina z izjemno Elegance opremo z 2.0 TDI dizelskim motorjem z močjo 191 konjskih moči in štirikolesnim pogonom 4MOTION. Vozilo je letnik 2020, prevoženih 118.870 kilometrov. Odlično ohranjeno – kot novo, natančno in strokovno pregledano.

PREVERITE OGLAS VOZILA

3. Škoda Octavia Ambition 2.0 TDI, letnik 2017

Škoda Octavia je zelo iskan rabljen avtomobil. Tokrat kot limuzina v privlačni modri barvi.  lastnika. Natančno in strokovno pregledano, bilo je redno servisirano in vzdrževano.Ambition oprema in varčen ter hkrati zmogljiv 2.0 TDI dizelski motor, vozilo je letnik 2017, 143.136 prevoženih kilometrov.

PREVERITE OGLAS VOZILA

4. Volkswagen Passat Variant Elegance 2.0 TDI DSG, letnik 2022

Volkswagen Passat – predstavljamo vam odličen družinski avtomobil, Passat Variant. Z vrhunsko Elegance opremo, ki vsebuje tudi najbolj moderno opremo in močnim 2.0 TDI motorjem z DSG avtomatskim menjalnikom. Letnik 2022, prevoženih samo 12.673 kilometrov. Preverjena zgodovina vozila, vozilo je zelo lepo ohranjeno in strokovno izjemno natančno pregledano.

PREVERITE OGLAS VOZILA

5. Seat Leon FR 2.0 TDI, letnik 2018

SEAT Leon – pravi privlačni lepotec z FR opremo in metalik črni barvi. Zelo veliko dodatne opreme. Strokovno pregledano vozilo, 1. lastnik, prevoženih samo 98.557 kilometrov. Odlično ohranjeno, kot novo. Letnik 2018, varčen in zmogljiv 2.0 TDI dizelski motor z močjo 184 konjskih moči.

PREVERITE OGLAS VOZILA

6. Volkswagen Tiguan 2.0 TDI DSG Comfort Edition, letnik 2018

Volkswagen Tiguan je kompaktni SUV, ki ponuja številne funkcionalnosti in zmogljivosti. Zaradi svoje prilagodljivosti in vsestranskosti je namenjen vsakomur. Vozilo je strokovno pregledano in z bogato opremo Comfort Edition. Znana celotna zgodovina vozila, avto je od 1. lastnika, letnik 2018. Motor je 2.0 TDI z avtomatskim DSG menjalnikom.

PREVERITE OGLAS VOZILA

7. Volkswagen Touran 2.0 TDI DSG R-Line Edition, letnik 2017

 Volkswagen Touran  je družinski avtomobil, ki ponuja prostorno notranjost, udobje in praktičnost. Povrh vsega je tudi izjemno varen avtomobil. Že od nekaj predstavlja odlično izbiro za vse družine. Predstavljamo vam zares odlično ohranjeno vozilo – kot novo, letnik 2017. Redno servisirano na servisu – znana celotna zgodovina vozila. Strokovno pregledano vozilo, navdušeni boste tudi nad 2.0 TDI dizelskim motorjem s 110 kW in 105 KM ter avtomatskim DSG menjalnikom. Presenetila vas bo tudi športna R-Line Edition oprema. Prevoženih ima samo 70.197 kilometrov.

PREVERITE OGLAS VOZILA

8. Volkswagen T-Roc 1.0 TSI Life, letnik 2022

Volkswagen T-Roc je zelo priljubljen športni terenec. Pred vami je odlično ohranjen Volkswagen T-Roc letnik 2022 z vrhunsko opremo Style z vsega 3.418 prevoženimi kolometri. Ponaša se z varčnim ter zmogljivim 1.0 TSI motorjem in ročnim šest-stopenjskim menjalnikom. Gre za slovensko vozilo, redno servisirano. Med dodatno opremo najdete večfunkcijski volan, senzor za dež, tempomat, LED luči in seveda še mnogo več.

PREVERI OGLAS VOZILA

9. SEAT Arona 1.5 TSI FR DSG, letnik 2022

SEAT Arona v tej ponudbi je zares odlično ohranjeno vozilo – kot novo, letnik 2022, prevoženih le 13.400 kilometrov. SEAT Arona je izjemno zaželjeno vozilo. Strokovno in natančno pregledano vozilo, navdušeni boste tudi nad zelo varčnim in zmogljvim 1.5 TSI motorjem. Bogata in športno začinjena FR oprema zajema LED žaromete, LED zadnje luči, električni pomik stekel, avtomatsko klimatsko napravo, vzvratno kamero, navigacijski sistem…

PREVERI OGLAS VOZILA

10. Volkswagen Passat Alltrack 2.0 TDI 4MOTION DSG, letnik 2019

Volkswagen Passat – predstavljamo vam odlično ohranjen VW Passat Variant Alltrack, primeren tudi za terenske dogodivščine zaradi Alltrack paketa opreme. 1. lastnik, letnik 2019, preverjena zgodovina vozila, vozilo je zelo lepo ohranjeno in strokovno izjemno natančno pregledano. Prevoženih ima 112.190 kilometrov, zelo zmogljiv in močnejši 2.0 TDI varčen dizelski motor s 140 kW in 191 KM. Oprema: navigacija, LED žarometi, ogrevani sedeži, aluminijasta platišča, tempomat, sprednji in zadnji parkirni senzorji…

PREVERI OGLAS VOZILA

11. Audi A3 35 TFSI Advanced, letnik 2020

Audi A3 je v zadnji generaciji res naredil velik preskok in postal še bolj priljubljen prestižni model znamke. Odkrijte posebno priložnost za nakup odlično ohranjene nove generacije različice 35 TFSI z enkratnim motorjem 1.5 TSI s 110 kW in 150 KM. Bogata oprema Advanced. Letnik 2020, prevoženih 63.307 kilometrov. Bilo je redno servisirano in vzdrževano na pooblaščenem servisu Audi, kar dokazuje elektronska servisna knjiga. Znana celotna zgodovina vozila, bilo je od 1. lastnika. Notranjost vozila je res odlično ohranjena.

PREVERI OGLAS VOZILA

12. SEAT Leon ST 2.0 TDI FR Start-Stop DSG, letnik 2017

SEAT Leon je kompaktni avtomobil, ki združuje slog, zmogljivost in udobje. Primeren je za različne skupine ljudi. Z opremo FR je še bolj športen kot sicer in tudi na cesti izkazuje dinamiko. V tej ponudbi je na voljo z zmogljivejšim 2.0 TDI dizelskim motorjem z močjo 135 kW in 184 KM. Bilo je redno servisirano in vzdrževano na pooblaščenem servisu , kar dokazuje elektronska servisna knjiga, prevoženih 139.057 kilometrov in letnik 2017.

PREVERI OGLAS VOZILA

13. SEAT Alhambra FR-Line 4Drive 2.0 TDI DSG, letnik 2019

SEAT Alhambra je prostorno in udobno družinsko vozilo, ki ponuja številne prednosti. Nekatere ključne prednosti so predvsem te, da kot enoprostorec zagotavlja zares veliko mero praktičnosti. Športna orema FR-Line, štirikolesni pogon 4Drive, DSG avtomatski menjalnik in zmogljiv 2.0 TDI motor s 130 kW in 177 KM. Letnik 2019, prevoženih 152.901 kilometrov. Bilo je redno servisirano in vzdrževano na pooblaščenem servisu Seat, kar dokazuje elektronska servisna knjiga. Znana celotna zgodovina vozila, bilo je od 1. lastnika. Notranjost vozila je res odlično ohranjena.

PREVERI OGLAS VOZILA

14. Škoda Octavia 1.6 TDI Ambition, letnik 2019

Škoda Scala je izjemno vsestranski priljubljen model znamke Škoda. Letnik 2019, prevoženih 146.690 kilometrov in po ugodni ceni. Bogata oprema Style in predvsem varčni 1.6 TDI dizelski motor. Znana celotna zgodovina vozila, bilo je od 1. lastnika. Profesionalna optična in tehnična priprava vozila. Strokovno pregledano vozilo.

PREVERI OGLAS VOZILA

15. Škoda Octavia 1.6 TDI Ambition, letnik 2017

Škoda Octavia je vedno vrhunska prava izbira. Veliko prostora, praktičnost in udobje. Predstavljamo vam letnik 2017, prevoženih 176.165 kilometrov in iz OutletCars programa rabljenih vozil. Bilo je redno servisirano in vzdrževano na pooblaščenem servisu , kar dokazuje elektronska servisna knjiga. Vozilo ima vse rezervne ključe. Majhni stroški vzdrževanja in registracije.

PREVERI OGLAS VOZILA

 

Ekskluzivne prednosti pri Porscheju

 

VIDEOPREGLED – popolna novost v Sloveniji

Strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto pri vsakem vozilu opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. “S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo. Mislim, da v Sloveniji ponujamo res ekskluzivno novost, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjamo tudi del, o katerem kupec dvomi. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju,” dodaja Florjanc.

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot štiri tisoč videoposnetkov.

Natančnih 250 kontrolnih točk – brez izjem!

Vsako vozilo gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa strokovnjaki, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo, skrbno izberejo. Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledajo. In še več, strokovnjaki podjetja Porsche Inter Auto opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

“Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledamo. Če najdemo kakšno pomanjkljivost, jo dokumentiramo in odpravimo. Torej odpravimo napako ali zamenjamo sestavni del, če je ta seveda preveč izrabljen,” je povedal Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil.

Ta del pregleda vozila je pri potencialnih kupcih naletel na največji odziv, in kot kaže, si kupci to želijo. Ne samo fotografij, videoposnetek in strokovni komentar ob njem povesta o stanju vozila veliko, zato je odločitev pri številnih kupcih še lažja. O tem namreč govorijo tudi prodajne številke ter komentarji uporabnikov in kupcev, ki so z videoposnetki izredno zadovoljni. “Tako sem o vozilu, še preden sem ga prvič videl v živo, izvedel ogromno. Najbolj mi je všeč, ker pokažejo tiste sklope rabljenega avtomobila, ki so ponavadi najbolj skriti očem. Odločitev o nakupu je bila potem veliko lažja. Prepričan sem, da so mi pokazali pravo stanje vozila in da sem kupil vrhunsko pripravljen avtomobil,” je povedal eden od zadovoljnih kupcev.

Osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo

Vsak kupec rabljenega vozila si seveda želi za svoj denar dobiti največ avtomobila. A tudi za to poskrbijo pri podjetju Porsche Inter Auto. In tudi če se uštejete in takoj ugotovite, da ste se mogoče odločili napačno, vam strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto priskočijo na pomoč. Vozilo lahko do osem dni po nakupu vrnete in ga zamenjate za bolj ustreznega ali pa dobi kupec vrnjeno kupnino. Brez vprašanj, razlag ali pojasnjevanja. In kupcu lahko celo ponudijo drugo vozilo, ki bolj ustreza posameznikovim potrebam in željam. Vsi smo le ljudje in motiti se je človeško, zato pa vas pri podjetju Porsche Inter Auto povsem dobro razumejo.

Dodatni popusti ob financiranju in servisu vozil

S financami je vedno povezanih nešteto stvari. Da kupec lažje pride do želenega avtomobila, pa jim priskočijo na pomoč z dodatnim popustom 1.000 evrov na prodajno ceno vozila.

Seveda pa sam nakup še ni vse. Še kako pomembno je tudi vzdrževanje vozila, kajti kupec dobi v roke ustrezno pregledano vozilo. Prav je, da je ves čas, ko je na cesti, v ustrezni “formi”. Nujno in priporočljivo je, da z ustreznim strokovnim vzdrževanjem lastnik podaljša delovno dobo svojega štirikolesnika. Tudi za to imajo pri podjetju Porsche Inter Auto pripravljen odgovor oziroma dodatno ugodnost – servisni bon v višini do 100 evrov.

Vsi ti dejavniki, ki čakajo na kupce pri podjetju Porsche Inter Auto, naredijo njihovo že tako pestro ponudbo rabljenih in kakovostno pregledanih vozil še bolj privlačno. Število prodanih vozil in delež rabljenih, ki jih v vrhunski formi srečujemo na naših cestah, izboljšujeta tudi varnost v prometu. Da o okoljevarstvu ne govorimo. Prav je, da tako prodajalec kot kupec naredita vse, da je slovenski vozni park tak, kot mora biti. Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • Natančna videopredstavitev tehničnega stanja,
 • osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev,
 • do 1.000 evrov popusta ob financiranju,
 • do 500 evrov popust ob menjavi vozila,
 • servisni bon do 100 evrov.

PORSCHE MARIBOR RABLJENA VOZILA
Poslovalnica Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

 • Valentin Šerc, tel.: 02 65 40 355
 • Danilo Žižek, tel.: 02 65 40 301

Poslovalnica Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

 • Matija Šulek, tel.: 02 45 02 675
 • Peter Sernc, tel.: 02 45 02 662
 • Denis Rojs, tel.: 02 45 02 661

 

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu