To je najbolj zaželen električni avto na Štajerskem!

Oglasno Sporočilo, 09.12.21 ob 09:36

Znamka Audi nova merila v razredu postavlja že vrsto let, tudi glede električnih vozil je ena izmed najbolj naprednih znamk z najnovejšimi tehnologijami.

To je najbolj zaželen električni avto na Štajerskem!

Sedaj pa je k Porsche Ptujska cesta zapeljal popolnoma novi električni model Audi Q4 e-tron, ki je do sedaj pokazal veliko zanimanja in navdušenja.

Audi Q4 e-tron – katere novosti najbolj izstopajo?

Novi električni Audi Q4 e-tron vas bo navdušil s tiho a športno vožnjo, notranjostjo polno luksuza in prostora ter prvovrstno vsakodnevno praktičnostjo. Vsi smo novi električni model nestrpno čakali, sedaj pa je že na voljo pri Porsche Ptujska cesta.

  • izjemna prostornost za potnike in v prtljažniku
  • do 520 km električnega dosega (WLTP)
  • tehnologija obogatene resničnosti
  • novi asistenčni sistemi
  • osrednji zaslon MMI touch
  • Audi Q4 e-tron konfigurator – sestavite si ga sami!

Želite več informacij o novem Audi Q4 e-tron? Vabljeni v Audi salon Porsche Ptujska cesta, kjer si lahko najnovejše modele Audi ogledate v živo in doživite električno prihodnost znamke Audi.

Audi Q4 e-tron – doseg do 520 km!

Audi Q4 e-tron ponudbo sestavljajo tri pogonske različice, na vrhu katerih je model Audi quattro z največjo močjo 220 kW oz. 299 KM. Vsem trem različicam je skupno naslednje: vožnja brez lokalnih emisij in veliki dosegi, časi polnjenja okrog deset minut za približno 130 kilometrov v idealnih pogojih (WLTP) in priročno polnjenje s storitvijo Audi e-tron Charging Service. Q4 40 e-tron s pogonom na zadnja kolesa doseže do 520 kilometrov v ciklu WLTP. Veliko tehnologij je iz modela Audi e-tron GT.

Audi Q4 e-tron – doseg, tehnični podatki in kapaciteta baterije

RazličicaKapaciteta baterijeDoseg (WLTP)Moč motorja
Q4 35 e-tron52 kWhdo 336 km125 kW, 170 KM
Q4 40 e-tron77 kWhdo 512 km150 kW, 204 KM
Q4 50 e-tron quattro77 kWhdo 484 km220 kW, 299 KM

Audi Q4 e-tron piše naslednje poglavje na poti v prihodnost. Izoblikoval ga je napredek – združuje dinamično oblikovanje z vsakodnevno praktičnostjo.

Audi Q4 e-tron prtljažnik do 1490 litrov!

Prtljažnik novega modela Audi Q4 e-tron ima prostornino 520 litrov. Ob podrtem naslonjalu, ki je deljivo v razmerju 40:20:40, nastane skoraj ravna površina in na voljo je 1.490 litrov prostornine (če je prtljaga naložena do stropa), toliko kot pri naslednjem višjem segmentu SUV-jev. Pri Audiju vam po želji v vozilo vgradijo predelno mrežo in prtljažni paket. Ta med drugim vključuje prtljažno dno, ki ga je mogoče uporabljati na dveh različnih višinah.

Audi Q4 e-tron – popolnoma digitalni svet

Kot pri vseh svojih modelih Audi tudi pri modelu Q4 e-tron stavi na popolnoma digitalen koncept upravljalnih elementov in prikazov z enostavno strukturo menijev. Koncept vključuje štiri ravni: digitalni kombinirani instrument ali Audi virtual cockpit za voznika, osrednji zaslon MMI touch, naravno glasovno upravljanje in opcijski projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti – nova napredna tehnologija.

PREVERITE TUDI:

OBIŠČITE PORSCHE PTUJSKA CESTA

Vabljeni v salon Porsche Ptujska cesta, kjer vam bodo osebno predstavili vse novosti znamke in vam tudi odgovorili na vsa vprašanja.

Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

  • Denis Rojs, tel.: +386 2 450 26 61
  • Peter Sernc, tel.: +386 2 450 26 62

Preverite pogoje akcije

Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂.

Poraba električne energije za Audi Q4 35 e-tron, kombinirana vožnja, kWh/100 km: od 17,4, emisije CO₂, kombinirana vožnja, g/km: 0. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Več informacij na porscheinterauto.net in audi.si.

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu