RENAULTOVA PONUDBA GOSPODARSKIH VOZIL ZA POSLOVNE POTREBE: KATERO JE PRAVO ZA VAS?

Oglasno Sporočilo, 03.11.23 ob 10:41

Iščete vozilo za poslovne potrebe? V Štajerskem avto domu imamo celo floto gospodarskih vozil Renault, ki vam bodo pomagala pri opravljanju vašega posla.

RENAULTOVA PONUDBA GOSPODARSKIH VOZIL ZA POSLOVNE POTREBE: KATERO JE PRAVO ZA VAS?

Najti dobro in zanesljivo rešitev za dostavo in prevoz blaga zna včasih biti pravi izziv. Da se z njim ne boste predolgo spopadali, vam prihajamo nasproti s širokim izborom gospodarskih vozil, ki so prilagojena različnim potrebam in proračunom. Ne glede na to, ali potrebujete zanesljiv dostavnik ali kombi za prevoz večjih tovorov, imamo pravo rešitev za vas.

Poleg tega vam v Štajerskem avto domu ponujamo še izboljšane različice vozil in vam pomagamo pri iskanju izvajalca za morebitno predelavo.

Spoznajte našo floto:

RENAULT EXPRESS VAN: CENOVNO UGODNA IN PRAKTIČNA IZBIRA

Renaultov Express Van je idealen za manjše dostave. Ponaša se s funkcionalno, moderno in priročno notranjostjo, ki ponuja uporaben prostor v višini 3,3 m³ in dolžino tovora 1,91 metra s pregradno steno. Ima najboljše razmerje med dolžino tovora in skupno dolžino v svojem razredu.

Armatura je oblikovana na sodoben način in to tako, da so vse funkcije uporabne, hkrati pa je poudarjen občutek prostornosti. Da imate od svojega vozila tudi v potniškem prostoru kar največ, je v njem tudi izjemen prostor za shranjevanje s prostornino do 47 litrov.

Na voljo je v dveh dizelskih različicah, Blue dCi 75 in Blue dCi 95, ki imata 1,5-litrski turbo motor (z AdBlue®) in 6-stopenjski ročni menjalnik. Ponujata 220 Nm oziroma 240 Nm navora, kar zagotavlja prijetno vožnjo in učinkovito porabo goriva.

Express Van pomembno izboljšuje vidljivost voznika s funkcijami, kot so kamera za vzvratno vožnjo, opozorilo za mrtvi kot, širokokotno notranje vzvratno ogledalo in sistem za preglednost vozila s projekcijo slike na zaslonu.

Svoj dostavnik lahko seveda po želji še nadgradite. Ponujamo vam aluminijast strešni prtljažnik, standardni vlečni priključek, kromirana vzvratna ogledala in kljuke na vratih, ter dodatno opremo po vaših željah, kot so gumijaste preproge, vedno vklopljena kamera za vzvratno vožnjo ali lesene obloge za večje udobje in praktičnost.

KANGOO VAN: INOVATIVEN IN PRILAGODLJIV

Kangoo Van je inovativno lahko gospodarsko vozilo, ki se lahko pohvali z prestižnim mednarodnim priznanjem IVOTY 2022 (International Van of the Year, 2022). Ponuja revolucionarno funkcijo “Easy Side Access” (Open Sesame by Renault®), ki omogoča enostaven dostop do tovora s strani, saj nima sredinskega stebrička. Ta lastnost ustvarja najširšo odprtino na tržišču, ki je široka kar 1,45 metra.

Notranjost je moderna, prefinjena in ergonomsko oblikovana, kar vam ponuja izjemno udobje v daljših vožnjah, na voljo pa imate tudi 60 litrov prostora za shranjevanje. Srednji sedež se lahko zloži in na tak način se vaš Kangoo preprosto spremeni v mobilno pisarno.

Da bo ta kar najbolj funkcionalna, je opremljen še s sistemom Renault EASY LINK z 20-centimetrskim (8”) zaslonom na dotik, držalom za pametni telefon, brezžičnim polnilnikom za pametni telefon ter kartico Renault za prostoročno odklepanje in dostop, poleg dveh USB-vtičnic in 12V vtičnice, kar vam olajša opravljanje občasnega ‘pisarniškega dela’ na terenu.

Kangoo Van je na voljo v dveh dizelskih različicah, Blue dCI 95 in Blue dCI 115, ki ponujata 1,5-litrski turbo motor (z AdBlue®) in 260 Nm oziroma 270 Nm navora, kar omogoča več moči za udobno vožnjo in nadzorovano porabo goriva. Prav tako zagotavlja večjo varnost z zasilnim zaviranjem in asistenco za ohranjanje voznega pasu.

RENAULT TRAFIC VAN: ELEGANTNO IN UDOBNO

Renault Trafic Van se ponaša z elegantno zasnovo in preoblikovanim sprednjim odbijačem, in horizontalnim pokrovom motorja. Potniški prostor ponuja večje udobje, ergonomsko okolje za voznika ter povezano mobilno pisarno.

Tovorni prostor je popolnoma optimiziran in ponuja kar do 8,9 m³ tovorne prostornine. Z odprtino v pregradi pa ponuja Trafic 4,15 m uporabne dolžine tovora, kar je največ v tem segmentu.

V novem Traficu je na voljo multimedijska naprava Renault EASY LINK z vgrajeno navigacijo. Združljiva je z aplikacijama Android Auto™ in Apple CarPlay™, ponuja zaslon na dotik z diagonalo 20 cm (8”) in ima indukcijski polnilnik za pametni telefon, ki zagotavlja neprekinjeno celodnevno povezanost. Instrumentna plošča ima vgrajen barvni zaslon z diagonalo skoraj 11 cm (4,2”).

Vanj je vključenih kar deset novih pomagal za vožnjo ADAS – prilagodljiv regulator hitrosti, regulator in omejevalnik hitrosti, samodejno preklapljanje med zasenčenim in nezasenčenim snopom žarometov, opozorilnik na prehajanje oznak voznega pasu, opozorilnik za mrtvi kot, aktivna pomoč pri zaviranju v sili, prepoznava prometnih znakov z opozorilnikom za prekoračitev hitrosti, opozorilnik za nestabilno pot, parkirni senzorji spredaj, zadaj in ob straneh ter kamera za vzvratno vožnjo.

Ko ste veliko na cesti, vam te varnostne funkcije pridejo še kako prav, saj vas velikokrat ob manjših trenutkih nepazljivosti, ki so lahko posledica utrujenosti, rešijo pred nesrečo.

Tudi Renault Trafic je mogoče prilagoditi po vaših željah in glede na vaše potrebe. Na izbiro imate številne različne možnosti dodatne opreme in predelave po meri. Ko veste, kaj hočete in potrebujete, lahko tudi svoj kombi predelate tako, da vam bo najbolje služil za opravljanje vašega posla.

RENAULT MASTER: ROBUSTEN IN SODOBEN

Največji dostavnik, ki ga lahko naročite v Štajerskem avto domu je Renault Master, ki se ponaša s robustno in sodobno zasnovo, z LED dnevnimi lučmi in navpičnim sprednjim delom. Nudi obseg tovornih prostornin od 8 m³ do 22 m³, kar zadovolji vsakdanje potrebe profesionalnih uporabnikov. Zadnja krilna vrata je mogoče opcijsko odpreti do kota 270°, zelo nizek nakladalni prag pa vam bo olajšal natovarjanje tudi največjih predmetov.

Ne samo ogrodje, ampak tudi motorji se ponašajo z večjo učinkovitostjo in zmogljivostjo. Ponujajo vam več moči in navora (do 400 Nm in 180 KM) ter večje pospeške in bolj dinamično speljevanje.

Tudi pri polni obremenitvi lahko uživate v vožnji, ki je zaradi številnih varnostnih sistemov tudi bolj varna!

Tehnologija AdBlue zagotavlja skladnost motorjev dCi z novimi standardi, ki so strožji in zahtevnejši, pri čemer se zmogljivost vozila in poraba goriva ne spremenita.

Vas je kateri izmed dostavnikov pritegnil? Pokličite našega Nejca, ki je dolgoletni strokovnjak na prodaji gospodarskih vozil, na 02 33 00 526 ali mu vaše povpraševanje pošljite na [email protected]. Lahko pa nas tudi obiščete v Štajerskem avto domu na Tržaški cesti 38 v Mariboru. Se boste pripeljali s Tržaške ali Jadranske?

 

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu