Pri najboljšem sosedu lahko vozite po svoje in si ugodneje zagotovite električno kolo!

Oglasno Sporočilo, 18.04.23 ob 09:24

Po popularni Velikonočni pustolovščini, ki je povsem navdušila Slovenijo, najboljši sosed Mercator pripravlja nekaj novega … Obetajo se visoki popusti in e-kolesa!

Pri najboljšem sosedu lahko vozite po svoje in si ugodneje zagotovite električno kolo!

Pri najboljšem sosedu lahko voziš po svoje – pod tem geslom se je v Mercatorju začelo zbiranje nalepk, ki vam omogočajo, da si lahko po ugodni ceni privoščite električna kolesa, kolesarsko opremo in druge kolesarske dodatke.

Zbiranje nalepk poteka od 13. aprila do 24. julija 2023, unovčenje nalepk pa je mogoče do konca julija istega leta. Za nakup enega izdelka s popustom je potrebno zbrati 5 ali 15 nalepk, kar pomeni, da se morate podati na nakupovanje v Mercatorju večkrat, če želite unovčiti več popustov.

Pri najboljšem sosedu lahko voziš po svoje

Foto: Mercator

Da bi zbrali dovolj nalepk, lahko pri nakupu v Mercatorju izdelke, ki vključujejo nalepke, prepoznate po posebni oznaki na polici. Ob nakupu izdelka z nalepko boste prejeli tudi e-nalepko ali papirnato nalepko, ki jo nato prilepite na kartonček za nalepke. Ko zberete dovolj nalepk, jih lahko unovčite v katerikoli Mercatorjevi prodajalni s kolesarsko opremo ali na spletni strani.

Poleg električnih koles lahko z nalepkami pridobite tudi popust pri nakupu drugih kolesarskih dodatkov in opreme, kot so čelade, kolesarske torbe, rokavice in podobno. Nepogrešljiv del kolesarske opreme pa je zagotovo zvezda akcije – pametna ura Vivax Life Pro z odličnimi lastnostmi, ki jo lahko kupite s kar 33-odstotnim popustom.

Kateri izdelki vse so vključeni v posebno akcijo zbiranja nalepk?

Pri najboljšem sosedu lahko z zbiranjem nalepk po občutno nižji ceni kupite kolesarske izdelke priznane znamke MS Energy. MS Energy je blagovna znamka funkcionalnih in kakovostnih izdelkov za sodobno in trajnostno mobilnost, ki zagotavlja odlično kakovost in vrhunsko zasnovo, pa tudi varčevanje s časom in denarjem ob brezskrbnem občutku popolne svobode gibanja.

PREBERITE ŠE: Pri najboljšem sosedu lahko glasujete za 8 parov kuharskih mojstrov!

Med drugim boste za mestno ali treking električno kolo MS Energy, ki se ponaša z odlično zmogljivostjo, tako s 15 zbranimi nalepkami odšteli kar 500 EUR manj, kar je odlična priložnost za vse, ki razmišljate o nakupu električnega kolesa.

Ne zamudite priložnosti, da si po ugodni ceni privoščite kolesarsko opremo in dodatke ter si olajšate vožnjo s kolesom. Za več informacij o kampanji in pridobivanju nalepk si lahko ogledate spletno stran.

Projekt »Pri najboljšem sosedu lahko voziš po svoje« je del programa zvestobe e-kolo, ki Mercatorjevim kupcem nudi številne ugodnosti in možnosti nakupa električnih koles po ugodnejših cenah. Projekt spodbuja trajnostno mobilnost in kolesarjenje ter tako prispeva k zmanjšanju onesnaženosti okolja in izboljšanju kakovosti življenja. Z zbiranjem nalepk se tako lahko vključite v to trajnostno iniciativo ter si hkrati omogočite cenejši nakup kolesarske opreme.

Kako do popusta?

Vse, kar morate storiti, da si zagotovite svoj popust, je, da v času trajanja kampanje nakupujete v Mercatorju in zbirate nalepke. Nalepke lahko dobite ob nakupu pri blagajni, kjer jih boste prejeli glede na vrednost nakupa – 1 nalepka za vsakih 10 evrov nakupa oziroma ob nakupu izdelkov z oznako aktivnosti. Vsako nalepko lahko unovčite za popust pri nakupu enega izmed izdelkov iz programa zvestobe e-kolo.

Več podrobnih informacij o tem, kako poteka zbiranje nalepk, najdete tukaj.

Zbirate lahko:

  • običajne nalepke fizično v kupončku, ki ga prevzamete na blagajni (v zgibanki),
  • ali pa se odločite za zbiranje e-nalepk na svoji Pika kartici.

In ko naberete dovolj nalepk, da si lahko z njimi privoščite novo pridobitev za sobotne kolesarske izlete, je dovolj le, da ob nakupu izbranega izdelka MS Energy sporočite pri blagajni, katere nalepke zbirate in jih želite unovčiti:

  • e-nalepke na svoji Pika kartici ali
  • običajne nalepke na izpolnjenem zbirnem kartončku.

Nalepke v okviru akcije Pri najboljšem sosedu lahko voziš po svoje lahko unovčite do 31. 7. 2023 v supermarketih in hipermarketih Mercator ter v izbranih poslovalnicah M Tehnika.

Pri najboljšem sosedu lahko voziš po svoje

Foto: Mercator


*Nalepk različnih vrst ni možno kombinirati, seštevati ali na blagajni zamenjati iz e-nalepk v običajne ali obratno. V kolikor na spletni strani opravite nakup in se vam pripišejo e-nalepke teh ni možno več menjati za običajne nalepke. Število pridobljenih običajnih nalepk je vidno na koncu računa. Nalepk in izpolnjenega kupončka ni mogoče zamenjati za denar. Stanje e-nalepk bo navedeno na računu in tudi v aplikaciji Moj M. E-nalepke se po končnem datumu na vaši Pika kartici izbrišejo.

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu