POZOR: Ta trenutek najboljša ponudba TOP 5 športnih terencev v akciji!

Oglasno Sporočilo, 18.04.23 ob 09:00

V zadnjem letu se je na trgu rabljenih vozil na Štajerskem veliko spremenilo. Aktualna situacija je še vedno pestra in zanimiva, kupci težko najdejo vozila po njihovih željah in zahtevah, saj na trgu primanjkuje mladih rabljenih vozil, ki so najbolj iskana. Odlična novica pa je, da pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta ta trenutek najdete vsa najbolj iskana rabljena vozila po znižani ugodnejši ceni.

POZOR: Ta trenutek najboljša ponudba TOP 5 športnih terencev v akciji!

Pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta imajo najbolj iskana rabljena vozila vedno na zalogi, v aktualni ponudbi pa so vam na voljo po še posebej ugodni znižani ceni, kar pomeni, da lahko stranke veliko prihranijo in se z natančno preverjenimi rabljenimi vozili odpeljejo popolnoma brez kakršnegakoli strahu. Tokrat vam predstavljamo izbor športnih terencev , ki so v zadnjem času najbolj priljubljeni med kupci na Štajerskem.

Pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta so strankam izjemno naklonjeni in igrajo z odprtimi kartami, da se stranka lažje odloči, saj se močno zavedajo da nakup rabljenega vozila včasih predstavlja velik premislek, zato se trudijo, da gredo strankam naproti, saj vedo da je to velik korak v življenju – nakup vozila.

Odlična priložnost za nakup rabljenega avtomobila na Štajerskem
Pri največjem trgovcu z rabljenimi vozili na Štajerskem, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta, so se pred dnevi odločili, da izbranim vozilom znižajo prodajno ceno. Tako je že možno na njihovi spletni strani www.porscheinterauto.net najti res privlačne priložnosti za tiste, ki želijo imeti rabljeno vozilo takoj in po vrhunski ceni.

EKSKLUZIVNO: intervju z Matijo Šulekom, vodjem prodaje rabljenih vozil pri Porsche Ptujska cesta

Matija Šulek, nam lahko prosimo zaupate, katera vozila so najbolj iskana?

Vsekakor opažamo, da so v zadnjem času na trgu rabljenih vozil najbolj iskani različni športni terenci SUV, ki zagotavljajo nekoliko višje sedenje in hkrati tudi več praktičnosti. Konkretno so to

pri znamki Volkswagen modeli: VW Tiguan, VW T-Roc, VW T-Cross in pri znamki Audi Q5, Audi Q3 in Audi Q2, ter pri znamki Škoda: Škoda Kodiaq, Škoda Karoq ter Škoda Kamiq.

Kaj bi izpostavili, da je razlog, da se vse več kupcev odloči za nakup rabljenih vozil pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta? Kaj ponujate?

Prepričan sem, da na njihovo odločitev vpliva sama kakovost naših vrhunsko ohranjenih rabljenih vozil, bogata izbira rabljenih vozil na zalogi, odzivnost in prijaznost prodajnih svetovalcev in seveda izjemna varnost nakupa. Na zalogi imamo pregledana in servisirana vozila, ki so zanesljiva in dostopna po ugodni ceni. Vsa rabljena vozila iz naše ponudbe so natančno preverjena in vzdrževana. Za to obljubo storitev stojimo in strankam obenem zagotavljamo še dodatne ekskluzivne ugodnosti ob nakupu. Nakup rabljenih vozil iz ponudbe pri nas je varen nakup. Pri nas v ponudbi imamo samo vrhunsko ohranjena rabljena vozila, vsem kupcem ob nakupu ponujamo ekskluzivne dodatne ugodnosti…

Zakaj je video rabljenih vozil ključen pri nakupu? Kako stranke gledajo na to in kakšni so kaj odzivi strank?

Video tehničnega stanja in predstavitve samega vozila je popolna novost v Sloveniji. S tem razbijamo mite pri nakupu rabljenih vozil. Tako veliko bolj nazorno pokažemo resnično stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Eskluzivne prednosti ob nakupu rabljenih vozil pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta!

Nakup rabljenega vozila je lahko zanimiva izkušnja, ki pa je lahko povezana tudi s tveganjem, da kupujete eno, dobite pa nekaj povsem drugega. Zato je zelo pomembno, da se odpravite k prodajalcu, ki vam zagotavlja varen nakup in ste v nakup več kot le 100% prepričani, da dobite najboljše za vaš denar.

 • videopredstavitev tehničnega stanja in predstavitev vozila
 • financiranje vozil – do 1.000 evrov popusta
 • do 500 evrov popusta ob menjavi vozila
 • natančno preverjanje 250 kontrolnih točk
 • garancija 8 dni za menjavo/vračilo
 • servisni bon do 100 evrov
 • spletni nakup in podpis pogodbe

Menjava staro za staro rabljenih vozil

Pri Porsche Inter Auto v primeru menjave vozila staro za staro nudimo dodatne ugodnosti, dodatnih do 500 evrov popusta. Hkrati poudarjajo, da je menjava vozil staro za staro ne glede na letnik, ter znamko, tudi če ni njihova znamka. Prav tako strankam v kolikor ni njihovega željenega vozila trenutno na zalogi se ga potrudimo poiskati.

Vrhunsko Porsche jamstvo RV PLUS

Vsekakor je eden od večjih dejavnikov, ki prepričajo kupce rabljenih, seveda  tudi ustrezno jamstvo. Da, tudi rabljena vozila imajo jamstvo, natančneje Porsche jamstvo RV Plus, ki pokrije nepredvidene in drage stroške popravil. In to prinese s seboj tudi najbolj kakovostne rezervne dele, s katerimi je vozilo spet povsem zanesljivo. Dobro vzdrževano rabljeno vozilo je namreč eden od pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva “nagrada” vsakega prodajalca.

Osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo

Vsak kupec rabljenega vozila si seveda želi, da za svoj denar dobi največ avtomobila. A tudi za to poskrbijo pri podjetju Porsche Inter Auto. In tudi če se uštejete in takoj ugotovite, da ste se mogoče odločili napačno, vam strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto priskočijo na pomoč. Vozilo lahko do osem dni po nakupu vrnete in ga zamenjate za bolj ustreznega ali pa dobi kupec vrnjeno kupnino. Brez vprašanj, razlag ali pojasnjevanja. In kupcu lahko celo ponudijo drugo vozilo, ki bolj ustreza posameznikovim potrebam in željam. Vsi smo le ljudje in motiti se je človeško. Zato pa vas pri podjetju Porsche Inter Auto povsem dobro razumejo.

Natančnih 250 kontrolnih točk – pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta jim nič ne uide!

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa strokovnjaki, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo, skrbno izberejo. Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledajo. Tako je lahko vsak kupec prepričan, da ve, kaj dobi in lahko uživa v vožnji.

VIDEOPREGLED – velika novost v Sloveniji!

Strokovnjaki pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta opravijo še novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. V Sloveniji ponujajo res ekskluzivno noviteto, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdejo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjajo tudi del, o katerem kupec dvomi.

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot štiri tisoč videoposnetkov.

TOP PONUDBA V SLOVENIJI – RABLJENA VOZILA

Preverite zalogo vseh vozil, z dodatnimi ugodnostmi:

TOP 5 IZBRANIH RABLJENIH VOZIL IZ AKCIJE

Škoda Karoq Style 2.0 TDI DSG

Škoda Karoq je uspešen in praktičen športni terenec z inovativnim videzom in tehnologijo – tukaj vam je na voljo odličen model z zmogljivim motorjem. Res odlično ohranjeno vozilo – kot novo. Bogata oprema vozila Style. Ima varčen motor in avtomatski DSG menjalnik. Strokovno pregledan in z le 12.327prevoženimi kilometri, letnik 2022.

SEAT Arona FR 1.0 TSI DSG

SEAT Arona – eden izmed bolj priljubljenih športnih terencev, predstavlja vsestransko zmogljivost. Tukaj se vam predstavlja vrhunski model s športnim paketom opreme FR. Letnik 2022, Prevoženih ima 13.490 km. Redno servisiran, pregledan in vzdrževan, kar pomeni, da je pripravljen na nove dogodivščine.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*
 • PREVERITE VIDEO PREDSTAVITEV: SEAT Arona FR 1.0 TSI DSG

Audi Q5 2.0 TDI quattro Sport

Audi Q5 je velik in izredno prostoren športni terenec z inovativnim videzom in tehnologijo – tukaj vam je na voljo odličen model z zmogljivim motorjem 2.0 TDI in quattro štirikolesnim pogonom. Strokovno pregledan in redno servisiran, letnik 2018.

Audi Q3 35 TFSI S tronic Advanced

Audi Q3 je dinamičen športni terenec, ki vam zagotavlja udobno vožnjo v vseh razmerah! Predstavljamo vam odlično ohranjen primerek, ki ima vgrajen zmogljiv 35 TFSI motor s 150 konjskimi močmi, letnik 2019 in samo 29.515 prevoženih kilometrov.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR BMT DSG Comfortline

Predstavljamo vam odličen primerek modela Volkswagen Tiguan – vozilo je bilo redno servisirano in je seveda pred prodajo bilo tudi izjemno natančno pregledano. Letnik 2019, prevoženih ima 142.626 kilometrov kar pomeni, da gre za naravnost vrhunski nakup!

 

 

MARIBOR RABLJENA VOZILA

Poslovalnica Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

 • Valentin Šerc, tel.: 02 65 40 355
 • Danilo Žižek, tel.: 02 65 40 301

Poslovalnica Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

 • Matija Šulek, tel.: 02 45 02 675
 • Denis Rojs, tel.: 02 45 02 661

 

 

 

 

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu