Odkrijte mariborski dragulj avtomobilske industrije: Štajerski avto dom proslavlja prihod znamke MG

Oglasno Sporočilo, 11.08.23 ob 10:14

Na obzorju Maribora sije ime, ki ga pozna skoraj vsak Mariborčan, ki je kdaj kupoval avtomobil – Štajerski avto dom. Ta dragulj avtomobilske industrije se razprostira med dvema pomembnima cestama, ki vodita v center mesta, Tražaško in Jadransko. Podjetje je znano po tem, da na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete za nakup in vzdrževanje vašega vozila.  Pri njih lahko prodate vaše staro vozilo in kupite novo ali rabljeno vozilo, ga zavarujete in registrirate, redno servisirate, opravite tehnične preglede, ob primeru škodnega dogodka pa vaše vozilo njihova ekipa kleparjev in ličarjev ponovno popravi in spravi v prvotno stanje.

Odkrijte mariborski dragulj avtomobilske industrije: Štajerski avto dom proslavlja prihod znamke MG

Vse to ste gotovo že vedeli.

Morda pa ste se spraševali, kje bi lahko kupili avtomobile, ki so se pred slabim letom začeli voziti po Mariboru in, ki na sprednjem delu ponosno razkazujejo dve veliki črki M in G.

Odgovor se skriva ravno tukaj. V podjetju Štajerski avto dom. Ravno oni so pred slabim letom v Maribor pripeljali novo, luksuzno, a cenovno dostopno blagovno znamko avtomobilov – MG, ki je zaenkrat očarala vsakega, ki jo je spoznal in, ki prinaša vznemirljivo mešanico stila, tehnologije in prestiža v svet avtomobilov.

MG – ZNAMKA Z BOGATO ZGODOVINO

Čeprav ste morda avtomobile videli prvič, gre za znamko, ki bo naslednje leto praznovala 100. rojstni dan. Avtomobile MG je že davnega leta 1924 ustanovil britanski avtomobilski pionir William Morris. Britanski MG, ki je najprej predstavljal športne avtomobile, je v 90. letih obstoja doživel številne vzpone in padce, v novo dobo mobilnosti pa je stoletje kasneje vstopil pod okriljem kitajskega koncerna SAIC (Shanghai Automobile Industry Corporation), ki je sedmi največji avtomobilski izdelovalec na svetu in ima pod svojo streho med drugim še kitajski izpostavi GM in VW.

ELEGANCA SODOBNE DOBE

Znamka MG prinaša več kot le avtomobile – prinaša umetniško delo na štirih kolesih. Njihovi modeli združujejo klasične linije z modernimi oblikovalskimi elementi, ustvarjajoč popolnoma nov pogled na estetiko. Vsak model MG je prava paša za oči, ki bo zagotovo pritegnila pozornost na štajerskih cestah.

MG je v Štajerskem avto domu postal simbol za elektrificirano dobo mobilnosti, saj za razumen znesek ponuja odlične električne avtomobile. Poleg le-teh pa so na voljo tudi srednje veliki priključno-hibridni cestni terenci, pa tudi klasične, bencinske različice.

MODELI, KI NAVDUŠUJEJO

V središču ponudbe so trije modeli, ki bodo osvojili srca voznikov – družinski SUV MG-ZS, prostorni MG-HS ter igrivo električno vozilo MG4. Martin Legnar, prodajni svetovalec nove blagovne znamke kar ne more prehvaliti: “Model MG ZS je prava uspešnica med Mariborčani, ki se najbolj odločajo za nakup luksuzne različice. Njegova luksuzna oprema, kvaliteta in udobje po konkurenčni ceni resnično prepričajo.”

POSEBNA POLETNA PONUDBA

Začutite poletno vznemirjenje, saj Štajerski avto dom in zastopnik avtomobilov Grand Automotive Adriatic združujeta moči v posebni poletni akciji. Model MG ZS z osnovno opremo je v posebni akciji, ki bo trajala do konca avgusta, lahko vaš za izjemno privlačno ceno 17.500 EUR. To je priložnost, ki je ne gre zamuditi.

PREIZKUSITE MG

Zavedajoč se, da je nakup avtomobila pomemben korak, vam pri Štajerskem avto domu ponujajo možnost testne vožnje. Tako se lahko sami prepričate, kako se MG prilega vašemu življenjskemu slogu. Za rezervacijo testne vožnje pokličite na številko 02 33 00 510 ali 02 33 00 554.

Prodajni svetovalec Martin Legnar priporoča nakup luksuzne različice modela MG ZS, ki zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Pridite in odkrijte vašo novo najljubšo avtomobilsko znamko.

Se boste pripeljali s Tržaške ali Jadranske?

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu