NE SPREGLEJTE: Veliko spomladansko znižanje rabljenih vozil pri vodilnem trgovcu na Štajerskem!

Oglasno Sporočilo, 13.04.23 ob 14:43

Za vas smo tokrat ponovno izbrali najboljši izbor rabljenih vozil po znižani ceni – vas zanima, kje na Štajerskem najdete odlična rabljena vozila po ugodnejši ceni?

NE SPREGLEJTE: Veliko spomladansko znižanje rabljenih vozil pri vodilnem trgovcu na Štajerskem!

V kolikor v teh spomladanskih dneh iščete rabljeno vozilo na portalu Avtonet in se ob tem sprašujete, kako kupiti varno in preverjeno vozilo, da boste z njim še dolgo uživali v vožnji, imamo za vas zares odlično novico!

Odlična priložnost za nakup rabljenega avtomobila na Štajerskem

Pri vodilnem trgovcu rabljenih vozil na Štajerskem, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta so se pred dnevi odločili, da izbranim vozilom znižajo prodajno ceno. Tako je že možno na njihovi spletni strani www.porscheinterauto.net najti res privlačne priložnosti za tiste, ki želijo imeti rabljeno vozilo takoj in po vrhunski ceni.

Prilagoditev cen je močno oživilo povpraševanje pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta

Danilo Žižek, vodja prodaje rabljenih vozil pri podjetju Porsche Inter Auto, je navedel, da so z aktualno prilagoditvijo njihovih cen rabljenih vozil močno oživili povpraševanje. Žižek je pogovor nadaljeval takole: “Trenutno lahko potrdimo, da smo na podlagi zadnje spomladanske korekcije cen na trgu še posebej konkurenčni, saj smo opazili občutno povečanje povpraševanj pri vseh modelih vozil. V naši ponudbi gre za količinsko omejeno zalogo. Vozila so že na zalogi pri Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta in čakajo na kupce. Zato velja staro pravilo, kdor prvi pride, prvi pelje! Čisto preprosto.

TOP PONUDBA V SLOVENIJI – RABLJENA VOZILA

Preverite zalogo vseh vozil, z dodatnimi ugodnostmi:

TOP 10 IZBRANIH RABLJENIH VOZIL IZ AKCIJE

Volkswagen Passat Alltrack 2.0 TDI BMT SCR 4MOTION Alltrack DSG 2.0 TDI DSG Comfort

VW Passat Variant je odličen avto – v tej ponudbi vam je na voljo različica Alltrack s 4MOTION štirikolesnim pogonom, nudi veliko prostora, idealen družinski, službeni avto. Letnik 2019, prevoženih 112.190 km.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Audi A6 Avant 40 TDI Sport quattro

Audi A6 Avant je vrhunec naše ponudbe prestiža in izjemne tehnologije. Z vsega 113.360 prevoženimi kilometri ter obilico varnostne in udobnostne opreme, preverjeno zgodovino in odličnim stanjem.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR BMT DSG Comfortline

VW Tiguan tokrat letnik 2019, odlično ohranjen, eden izmed najbolj priljubljenih športnih terencev. 2.0 TDI motor, varčen, avtomatski DSG menjalnik, prevoženih samo 142.626 km kilometrov predstavja enkraten nakup.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Audi Q3 35 TFSI S-tronic Advanced

Audi Q3 športni terenec vam zagotavlja dinamično in udobno vožnjo v vseh razmerah! Z le 29.515 prevoženimi kilometri je odlično ohranjen. Vgrajen ima zmogljiv 35 TFSI motor in avtomatski menjalnik

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Škoda Superb Combi 2.0 TDI Ambition

Pravi poslovni avto – Škoda Superb karavan z veliko prostora in več kot praktično notranjostjo z nekoliko več prevoženimi kilometri, vozilo je bilo redno servisirano in je seveda pred prodajo tudi pregledano.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen Passat Variant Highline 2.0 TDI 4MOTION

VW Passat Variant je eden izmed najbolj priljubljenih družinskih in poslovnih avtomobilov – tokrat z vrhunsko Highline opremo in 4MOTION štirikolesnim pogonom. Letnik 2016, prevoženih 174.965 km.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT SCR Business DSG

VW Passat Variant je odličen avto, ki nudi obliko prostora s 603 litri velikim prtljažnikom in udobja, a predvsem pri njem lahko računate na odlično razmerje med uporabnostjo in stroški. Z vsega 125.577 km prevoženimi kilometri je naravnost idealen družinski ali službeni avtomobil.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Audi A6 50 TDI quattro Sport

Audi A6  je pojem vrhunskega prestiža na najvišjem nivoju.  Z le 128.796 prevoženimi kilometri je odlično servisiran, pregledan in predstavlja zares enkraten nakup.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen Golf Comfortline 1.6 TDI

VW Golf je vedno prava izbira za vse – tukaj vam je na voljo odličen model z varčnim motorjem in bogato opremo. Strokovno pregledan in z malo prevoženimi kilometri.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

Audi A4 35 TDI

Audi A4 je pojem odličnega poslovnega avta, ki se izkaže tudi s športno vožnjo. Preverite vrhunsko ohranjen in seveda povsem redno vzdrževan Audi A4 limuzina.

 • 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*
 • 500 € popust ob menjavi vozila*

VIDEOPREGLED – popolna novost v Sloveniji

Strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. “S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo. Mislim, da v Sloveniji ponujamo res ekskluzivno noviteto, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjamo tudi del, o katerem kupec dvomi. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju,” dodaja Žižek.

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot štiri tisoč videoposnetkov.

Natančnih 250 kontrolnih točk – brez izjem!

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa strokovnjaki, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo, skrbno izberejo. Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledajo. In še več, strokovnjaki podjetja Porsche Inter Auto opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Ta del pregleda vozila je pri potencialnih kupcih naletel na največji odziv, in kot kaže, si kupci to želijo. Ne samo fotografij, videoposnetek in strokovni komentar ob njem povesta o stanju vozila veliko, zato je določitev pri številnih kupcih bila še lažja. O tem namreč govorijo tudi prodajne številke in komentarji uporabnikov ter kupcev, ki so z videoposnetki izredno zadovoljni. “Tako sem o vozilu, še preden sem ga prvič videl v živo, izvedel ogromno. Najbolj mi je všeč, ker pokažejo tiste sklope rabljenega avtomobila, ki so po navadi najbolj skriti očem. Odločitev o nakupu je bila potem veliko lažja. Prepričan sem, da so mi pokazali pravo stanje vozila in da sem kupil vrhunsko pripravljen avtomobil,” je povedal eden od zadovoljnih kupcev.

Ekskluzivne prednosti pri Porscheju

Pri podjetju Porsche Inter Auto vam omogočajo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu svojega novega rabljenega vozila.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • Natančna videopredstavitev tehničnega stanja,
 • osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev,
 • do 1.000 evrov popusta ob financiranju,
 • servisni bon do 100 evrov.

 

MARIBOR RABLJENA VOZILA

Poslovalnica Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

 • Valentin Šerc, tel.: 02 65 40 355
 • Danilo Žižek, tel.: 02 65 40 301

Poslovalnica Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

 • Matija Šulek, tel.: 02 45 02 675
 • Denis Rojs, tel.: 02 45 02 661

 

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu