NE SPREGLEJTE! Novi VW ID.3 sedaj po ugodnejši ceni pri Porsche Maribor!

Oglasno Sporočilo, 16.05.23 ob 07:12

Električna vozila postajajo vse bolj priljubljena izbira na slovenskih cestah. Prodaja električnih vozil strmo raste vsak mesec. To je seveda povsem razumljivo, saj so precej bolj praktična in vsestransko uporabna, poleg tega pa najnovejši modeli že omogočajo več kot dovolj dolge dosege in udobno hitro polnjenj na vse več lokacijah.

NE SPREGLEJTE! Novi VW ID.3 sedaj po ugodnejši ceni pri Porsche Maribor!

Preverili smo, kje vas ta trenutek časa najboljša ponudba za novi električni avtomobil z najnovejšo tehnologijo. Vsi, ki razmišljate o električnem avtu, je sedaj pravi čas za nakup.

Ali ste vedeli, da je bil v mesecu marcu v Sloveniji najbolj prodajan električni avto?

Statistika registracij novih vozil v Sloveniji, razkriva, da je bilo v mesecu marcu najbolje prodajano vozilo pri nas v s Sloveniji v mesecu marcu 100-odstotno električno. To je nov mejnik za električna vozila pri nas, ki so jih v prvih treh mesecih leta skupaj registrirali že 1164. To vse kaže na to, da so električni avtomobili zares pametna izbira, ko se odločamo za nov avto, saj predstavljajo odlično izbiro za vsakdanje poti. Z najnovejšimi rešitvami, kot je pri znamki Volkswagen tehnologija Plug & Charge v kombinaciji z Volkswagen električnimi polnilnicam Volkswagen Charger je polnjenje izredno udobno in hitro ter ne predstavlja več nobenih ovir pri mobilnosti. Električni model VW ID.3 je najbolje prodajan električni model znamke Volkswagen, sedaj vam je na voljo v ugodnejši ponudbi in z najnovejšo tehnologijo!

TOP ponudba za popolnoma novi električni ID.3 do 31. 5. 2023 pri Porsche Maribor!

V posebni ponudbi boste ob nakupu modela VW ID.3 prejeli VW BON za financiranje/zavarovanje vozila v višini do 4.200 €* ter bon za nakup polnilne postaje v višini 500 €*. Ponudba velja za vozila iz zaloge in za nova naročila do preklica oz. do razprodaje – preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih. Ponudba velja do 31.5.2023. *Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi: subvencija za električne avtomobile Eko Sklad, ki trenutno znaša 4.500 €* za fizične stranke.

Posebna ponudba za novi VW ID.3 Pro Performance (motor 150 kW, baterija 58 kWh) – doseg do 426 kilometrov

Model VW ID.3 Pro Performance (motor 150 kW, baterija 58 kWh, doseg 426 km po WLTP) je na voljo že od 39.032 evrov (akcijska cena ob financiranju VW BON). Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo za električna vozila Eko Sklad pod pogoji aktualnega razpisa, ki trenutno znaša 4.500 €*.

ID.3 Pro Performance (motor 150 kW, baterija 58 kWh) – posebna ponudba:

 • 43.232 €*: MPC redna cena
 • -4.200 €*: VW BON financiranje/zavarovanje
 • 39.032€*: akcijska cena z VW BON financiranjem
 • -4.500 €*: Eko sklad subvencija
 • 34.532 €*: Strošek kupca za nakup vozila v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a

PREVERITE PONUDBO: VW ID.3 AKCIJA

 

Zakaj je novi Volkswagen ID.3 v tej ponudbi zares odlična priložnost za nakup?

Pri Volkswagnu že veliko let spodbujajo in razvijajo električno mobilnost, kar je prvi razlog za nakup. Ta trenutek vam pri Porsche Maribor in znamki Volkswagen  predstavljajo odlično ponudbo za povsem novi, prenovljeni in izboljšani Volkswagen ID.3 z večjim dosegom 426 km (WLTP) s kapaciteto baterije 58 kWh in do 546 kilometrov (WLTP) z kapaciteto 77 kWh. Sveža oblika, materiali višje kakovosti in najnovejši asistenčni sistemi – to je novi ID.3. Izboljšan zunanji videz in z prefinjeno notranjo zasnovo. Novost je prav tako razširjena paleta barv in nova zasnova v notranjosti.

Vrhunska vključena serijska oprema v tej posebni ponudbi (VW ID.3 Pro Performance):

 • kapaciteta baterije 58 kWh – doseg do 426 km (WLTP)
 • moč polnjenja baterija z izmeničnim tokom (AC) do 11 kWh
 • moč polnjenja baterije z enosmernim tokom (DC) do 120 kWh
 • brezžični App-Connect za Apple CarPlay in Android Auto
 • klimatska naprava AirCare Climatronic
 • LED žarometi
 • navigacijski sistem Discover Pro
 • ogrevana sprednja sedeža
 • ogrevan, večfunkcijski volan
 • tempomat z avtomatskim uravnavanjem ACC
 • telefonski vmesnik Comfort
 • digitalni radijski sprejemnik DAB+
 • ambientna osvetlitev, 10 barvna
 • glasovno upravljanje vozila

VW ID. 3 konfigurator in oprema – sestavite si svojega!
VW ID.3 je že serijsko izjemno dobro opremljen, v paketu opreme Pro Performance boste našli vso najbolj pomembno in sodobno opremo. Sestavite si svojega: Volkswagen ID.3 konfigurator

”Trenutno imamo pri Porsche Maribor zares privlačno ponudbo najnovejših električnih vozil znamke Volkswagen”, pravi Zdravko Gradišnik, prodajni svetovalec za nova vozila Volkswagen pri Porsche Maribor.

Odlična ponudba tudi ostalih električnih modelov družine ID!

Tudi ob nakupu popolnoma električnega ID.4 ali ID.5 boste prejeli bon za financiranje in zavarovanje vozila v višini do 4.400 €* ter bon za nakup polnilne postaje v višini 500 €*. Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo za električna vozila, ki trenutno znaša 4.500 €.*

Izjemna ponudba VW električnih vozil:

 • Volkswagen ID.3 do -4.200 € prihranka*: cena že od 38.732 €* -4.500 €*: Eko sklad subvencija
 • Volkswagen ID.4 do -4.400 € prihranka*: cena že od 47.332 €* -4.500 €*: Eko sklad subvencija
 • Volkswagen ID.5 do -4.400 € prihranka*: cena že od 50.896 €* -4.500 €*: Eko sklad subvencija

VW ID.3 oprema – bistvene novosti

Spoznajte najsodobnejšo opremo električnega vozila. Pri Volkswagnu smo vse inteligentne asistenčne sisteme združili pod imenom IQ.DRIVE. V svojem ID.3 boste zlahka ohranjali nadzor nad vsem, kar je pomembno. Projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti kot del opcijskih paketov Interieur projicira pomembne informacije na vetrobransko steklo v voznikovo neposredno vidno polje, na primer vašo trenutno hitrost ali veljavne prometne znake.

Z neprekinjenimi odbijači, vznemirljivimi novimi barvami, kot je temna olivno zelena kovinska, in premišljenimi podrobnostmi na sprednjem delu je ID.3 prejel svežo podobo, a hkrati ohranja ikonično podobo družine ID. Tudi sprednji pokrov je sedaj še izrazitejši in dokazuje, da je tudi dober dizajn vedno mogoče še nadgraditi – na primer z novo oblikovanimi zadnjimi lučmi z opcijskimi dinamičnimi smerniki. Inovativni matrični LED-žarometi IQ.LIGHT lahko ta vtis celo še okrepijo.

Kaj o ID.3 menijo slovenski novinarji?

“Novi ID.3 blesti predvsem v svoji izjemni preprostosti, uporabnosti in širini izbire. Težko bi mu napovedali uspeh hrošča ali golfa, bo pa nedvomno prepričal veliko kupcev električnih avtov,” so zapisali pri AMZS.si, pri Siolu pa dodajamo, da je ID.3 moderno in všečno oblikovan avtomobil, ki je praktičen in prostoren.

Katere so prednosti električnih vozil?

 • tišja, bolj udobna in sproščujoča vožnja
 • takojšnja odzivnost in visoke zmogljivosti
 • varčna in ekološka, bolj zelena vožnja okolju prijazna
 • manjši stroški vzdrževanja in servisiranja
 • v Sloveniji je dostopna in razvejana mreža polnilnic
 • cena s financiranjem je vse bolj ugodna
 • pridobitev subvencije pod pogoji Eko sklada
 • polnjenje je z novejšimi tehnologijami vse hitrejše
 • električni avtomobili ne obremenjujejo okolja
 • električni avtomobili so v večini stilsko oblikovani in izredno privlačni

Najnovejše informacije o električnih vozilih:

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Maribor

 • Aljoša Leb, tel.: +386 2 654 03 36
 • Mihael Mikolič, tel.: +386 2 654 03 37
 • Rok Vočanec, tel.: +386 2 654 03 14s
 • Zdravko Gradišnik, tel.: +386 2 654 03 19

 

Pogoji akcije

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.5.2023
*Eko sklad subvencija za električna vozila: Porsche Inter Auto ne odgovarja za navedene in predstavljene informacije v tem članku, navedeni podatki so zgolj informativni in okvirni. Vse natančne in podrobnejše informacije dobite na spletni strani Eko sklada. * “Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v članku in oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.”
*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 4.400,00 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_2_23 (več na www.porscheleasing.si)
**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.
Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do 31.5.2023.
*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.
ID.3 Pro: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 16,0–15,3; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. ID.3 Pro S: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 15,7; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. Za vozila so na voljo samo še vrednosti porabe in emisij v skladu s postopkom WLTP in ne v skladu z NEVC. Poraba in emisije CO2 so navedene v razponu, ker so odvisne od izbrane opreme vozila. 2Asistenčna funkcija deluje samo v okviru sistemskih omejitev. Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila. Postopek lahko kadarkoli deaktivirate.
Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.
Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu