Najnovejša Volkswagnova novost že na Štajerskem

Oglasno Sporočilo, 13.12.21 ob 09:06

Ste vedeli, da je Polo najbolj prepoznaven avto segmenta manjših mestnih avtomobilov?

Najnovejša Volkswagnova novost že na Štajerskem

Nova generacija modela VW Polo JE ŽE NA ŠTAJERSKIH CESTAH! Z dovršenim in najbolj naprednim dizajnom ter naravnost inteligentnimi tehnologijami, ki so bile do zdaj na voljo le v prestižnih vozilih!

O vseh novosti, ki jih prinaša nova generacija modela VW POLO 2022 smo se pogovarjali s prodajnim svetovalcem Zdravkom Gradišnikom pri Porsche Maribor. Novi Polo je pri Porsche Maribor že ob začetku prodaje na voljo s številnimi ugodnostmi.

Izkoristite ugodnosti v višin  -500 €* (VW BON za financiranje in zavarovanje)
Novi Polo Life 1.0 TSI s 95 KM je lahko z VW BON pri Porsche Maribor vaš že za 16.275 €*.

Dodatna ugodnost ALL 5 INCLUSIVE do 31. 12. 2021:
Do 31.12.2021 velja posebna ugodnost – ob naročilu novega Pola izkoristite tudi:

 • servisiranje do 5 € na mesec
 • stroški obdelave financiranja samo 50 €
 • VW Polo konfigurator – sestavite si svojega

Želite več informacij o akcijski ponudbi?

Pokličite Porsche Maribor, z veseljem vam bodo pomagali! Vabljeni tudi v njihov VW salon, kjer si lahko najnovejše modele Volkswagen ogledate v živo in doživite prihodnost znamke Volkswagen.


Gospod Zdravko Gradišnik nam je zaupal največje novosti nove generacije modela VW Polo.

Novi Volkswagen Polo je res postavil nova merila v tem razredu. Menim, da bodo k odličnem zanimanju kupcev pripomogle naslednje tehnologije: v celoti digitalizirana notranjost, napredna uporaba svetlobne tehnologije, še več prostora v notranjosti in prtljažniku, najsodobnejši bencinski motorji EVO in  avtomatski 7-stopenjski DSG. Všečen je tudi zunanji dizajn, nove barve in pestra ponudba aluminijastih platišč. (1)

Nekaj o največjih novostih zunanjosti

Povsem novi Volkswagen Polo predstavlja veliko sprememb na zunanjosti, kar vsekakor pomeni, da bo sedaj še bolj zaželen med kupci. Celoten izgled je precej bolj eleganten in dinamičen. Poleg tega ima sedaj tudi popolnoma nov sprednji in zadnji odbijač, elegantne sprednje žaromete serijsko v LED tehnologiji, za doplačilo pa so tudi v matrični LED tehnologiji. Tudi zadnje luči so povsem nove – sedaj so podobne tistim pri novem modelu Golf. Na sprednjem delu pa bo ob doplačilu na voljo tudi znamenit LED trak, ki se bo nadaljeval z LED dnevnimi lučmi.

Katere so nove tehnologije v notranjosti?

Največja novost je, da bodo od sedaj naprej v vseh paketih opreme na voljo digitalni merilniki na velikem 10,25-palčnem zaslonu. Vozniki pa bodo navdušeni tudi nad novim volanom. Spremenili so tudi še nekatere ostale elemente v notranjosti, saj je sedaj veliko tipk kar na dotik. Novost je tudi ta, da sta spredaj sedaj dva vhoda USB tipa C in ob doplačilu je na voljo tudi brezžično polnjenje pametnih naprav.

Močno izboljšani multimedijski sistem bo na voljo v povezavi s tremi različno velikimi zasloni, vstopni paket opreme bo na voljo z zaslonom velikim 6,5 palcev. 8,0 in 9,2-palčna zaslon bosta premogla več naprednih sistemov in razširjeno možnost povezljivosti, kjer bodo na voljo podatki o prometu. Brezžično bo mogoče uporabljati Android Auto oziroma Apple Carplay. (2)

Novi VW Polo 2021 – novosti v notranjosti:

 • digitalni merilniki
 • nov multimedijski sistem
 • brezžična povezava pametnih naprav
 • nov volanski obroč

Preverite tudi ostale Volkswagen novosti:

Obiščite Porsche Maribor

Vabljeni v salon Porsche Maribor, kjer vam bodo osebno predstavili vse novosti znamke in vam tudi odgovorili na vsa vprašanja.

Preverite tudi:

Zdravko Gradišnik, svetovalec

 Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

 • Aljoša Leb, tel.: +386 2 654 03 36
 • Mihael Mikolič, tel.: +386 2 654 03 37
 • Mitja Mumlek, tel.: +386 2 654 03 14
 • Zdravko Gradišnik, tel.: +386 2 654 03 19
Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu