Najboljša destinacija za nakup koles, skirojev in skuterjev, kjer dobite del nakupa celo povrnjen!

Oglasno Sporočilo, 09.06.23 ob 13:14

Ta teden raziščite široko izbiro koles, skirojev in skuterjev Trgovinah Jager ter si pri nakupu izbranih izdelkov zagotovite določen del vrednosti nakupa na kartico ugodnosti Jager kluba!

Najboljša destinacija za nakup koles, skirojev in skuterjev, kjer dobite del nakupa celo povrnjen!

Naj vas muhasto vreme ne ustavi pri užitku, ki ga v toplih dneh prinesejo vožnja s kolesom, skirojem ali skuterjem. Je morda čas za dopolnitev zbirke? Potem je ta teden odlična iztočnica za razmislek o tem, saj se na oddelkih tehnike Trgovine Jager obetajo mamljive ugodnosti!

Preverite aktualno ponudbo ugodnosti Trgovine Jager tukaj!

Da, Trgovine Jager so izvrstna destinacija za nakup skuterjev, raznovrstnih koles, električnih skirojev, poganjalčkov za naše najmlajše in otroških koles za malo večje, platišč, zračnic, odsevnikov, čelad, zvoncev in druge opreme, ki je na cesti nepogrešljiva.

Ta teden so Jagrovi oddelki tehnike še posebej polni, saj ob nakupu skuterjev namreč prejmete kar 4 % vrednosti nakupa na kartico ugodnosti Jager kluba. Ta ugodnost bo v pomoč pri nakupu dodatne opreme in pripomočkov, ki jih najdete v oddelkih tehnike Trgovin Jager!

Ne pozabite tudi, da si lahko nakup izbranih skuterjev privoščite tudi z 1stavno, obročnim odplačevanjem po meri!

Preprosto in strokovno

Nakup kolesa, skuterja, električnega skiroja ali kolesarskega kompleta za vašega nadobudneža v Trgovinah Jager je enostaven in udoben. Strokovno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri in vam svetovalo glede pravega prevoznega sredstva ter dodatne opreme. Poleg tega boste s pridobitvijo 4 % vrednosti nakupa skuterja na kartico ugodnosti Jager kluba dobili tudi priložnost za še več ugodnosti in popustov pri prihodnjih nakupih.

Kupec na prvem mestu

»V Trgovinah Jager si prizadevamo zagotoviti vrhunsko izkušnjo nakupa za naše stranke,« svoj pristop, ki navdušuje toliko rednih kupcev, opišejo v Trgovinah Jager, kjer je med kupci ena najbolj priljubljenih ugodnosti prav vračilo deleža nakupa na kartico ugodnosti Kluba Trgovine Jager.

Če razmišljate o bazenu, je sedaj pravi čas, da sprejmete končno odločitev!

»S ponujanjem 4 % vrednosti nakupa na kartico ugodnosti Jager kluba želimo strankam omogočiti še več ugodnosti in nagraditi njihovo zvestobo. Poleg tega smo ponosni na našo pestro izbiro prevoznih sredstev in opreme, ki vam bo zagotovila nepozabne trenutke na cesti,« še dodajo.

Zagotovite si svoje kolo, skuter ali električni skiro ter izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponuja Jager klub, preverite pa tudi vse ugodnosti, ki jih ta teden skrivajo sveži katalogi Trgovine Jager.

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu