Kje najugodneje do novega akumulatorja?

Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10

Komu v Mariboru za menjavo akumulatorja zaupati svojega jeklenega konjička? Mimogrede, ta je ob nakupu celo brezplačna!

Kje najugodneje do novega akumulatorja?

Menjava akumulatorja sicer ni nekaj, česar bi bili veseli, saj se običajno z njo srečamo, ko je tega najmanj treba. Prav zato je v trenutkih, ko akumulator odpove, dobro vedeti, kje ga lahko ugodno nabavimo in kje ga lahko zamenjamo.

Najugodneje do novega akumulatorja!

V Guma centru so predani zagotavljanju najugodnejših akumulatorjev za vaša vozila. Brezplačna menjava in vgradnja akumulatorja sta na voljo za večino vozil, ne glede na to, ali gre za osebno vozilo, tovorno vozilo, traktor, motor, UPS sistem, navtiko ali prosti čas.

Preverite akumulatorje v Guma centru!

Čeprav gre za najugodnejše akumulatorje, pa to ne pomeni slabše kakovosti. V Guma centru namreč ponujajo ekskluzivno linijo akumulatorjev Duracell, zmagovalcev testa 2023, ter akumulatorjev VARTA, ki so prva izbira pri vgradnji v vsa premium vozila.

Zamenjava akumulatorja: kdaj in zakaj?

Akumulatorji imajo omejen življenjski cikel, zato je ključno, da lastniki vozil redno spremljajo njihovo stanje. Tipična življenjska doba akumulatorja je približno 3 do 5 let, odvisno od pogojev vožnje, temperature in vzdrževanja. Če opazite težave pri zagonu vozila, slabšo svetilnost luči ali druge električne težave, je morda čas za zamenjavo akumulatorja.

Vedno velika izbira

Ne le ugodna in kakovostna ponudba akumulatorjev, Guma center odlikuje tudi ena največjih izbir akumulatorjev za vsa vozila voznega parka, ob tem pa velja izpostaviti, da so akumulatorji vedno na zalogi, kar Guma Centru omogoča hitro in učinkovito storitev.

Kaj je treba vedeti pri nakupu novega akumulatorja?

Pri izbiri novega akumulatorja je pomembno upoštevati specifikacije, ki jih zahteva vaše vozilo. To vključuje napetost, kapaciteto in dimenzije akumulatorja. V Guma centru vam strokovnjaki pomagajo izbrati pravi akumulator za vaše vozilo, kar zagotavlja optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Strokovna vgradnja in 24-mesečna garancija

Ob tem v Guma centru ponujajo tudi strokovno vgradnjo in 24-mesečno garancijo na svoje izdelke. Poleg tega nudijo servis akumulatorjev, brezplačen pregled delovanja in dopolnjevanje akumulatorjev, kar vam bo omogočilo, da boste vedno kar najbolj pripravljeni na pot.

Kjer se vaš jekleni konjiček prerodi

Guma center ne prodaja le akumulatorjev, ampak ponuja širok spekter avtomobilskih storitev. Med njimi so menjava olja in filtrov, servis vozila, menjava diskov in ploščic, skrb za amortizerje, globinsko čiščenje sedežev, notranje čiščenje vozila ter zelo ugodne cene zimskih pnevmatik s strokovno menjavo gum z garancijo.

»Zagotavljamo 12-mesečno garancijo na mehanično delo in vgrajen material ter se ponosno uvrščamo med priljubljene prodajalce pnevmatik preko svoje maloprodajne trgovine ter spletnega portala guma-center.si. V teh 10 letih smo gradili zaupanje naših strank in se razvijali v eno vodilnih podjetij v naši panogi. Naša ekipa si prizadeva zagotavljati najvišjo kakovost storitev in izdelkov ter strankam nuditi varno in zanesljivo izkušnjo,« nam pojasnijo v Guma centru.

PREBERITE ŠE: Kdo že 10 let skrbi za obutev avtomobilov v Mariboru?

Ostanite povezani in zaupajte v Guma center

Za dodatne informacije in vprašanja kontaktirajte Guma center na telefonsko številko (02) 250 12 90 ali preko elektronske pošte [email protected]. Guma center verjame v varno in zanesljivo vožnjo – prepustite jim skrb za vaše vozilo, saj so tu, da vas popeljejo do brezskrbne izkušnje vožnje!