Kdo že 10 let skrbi za obutev avtomobilov v Mariboru?

Oglasno Sporočilo, 06.10.23 ob 13:19

»Stranke nas prepoznavajo kot zanesljivega in strokovnega vulkanizerja. Naša sodobno opremljena vulkanizerska delavnica omogoča visoko kakovostno montažo in centriranje pnevmatik s pomočjo vrhunskih Beisbarth naprav. Vesel sem, da že 10 let pišemo uspešno zgodbo ter se prilagajamo trgu,” pravi Matej Kavtičnik, lastnik in ustanovitelj Guma Centra.

Kdo že 10 let  skrbi  za obutev avtomobilov v Mariboru?

Podjetje Guma Center, specializirano za menjavo pnevmatik in avtomobilske storitve, se namreč pripravlja na praznovanje svoje 10. obletnice s posebno akcijo “10 dni super nakupov”. Med 10. in 20. oktobrom bo podjetje ponudilo številne popuste in ugodnosti svojim strankam.

Akcija bo potekala v prostorih Guma Centra na Šentiljski 11a v Mariboru, kjer bodo kupci imeli priložnost za nakup akumulatorjev, pnevmatik in rezervnih delov po izjemno nižjih cenah. Posebna ponudba vključuje tudi 10% popust pri menjavi pnevmatik ter brezplačno postrežbo s kapučinom med čakanjem na svoje vozilo. Za upokojence je na voljo še boljša ponudba, saj jim nudijo 15% popust pri menjavi pnevmatik v oktobru.

Matej Kavtičnik

“Zagotavljamo 12-mesečno garancijo na mehanično delo in vgrajen material ter se ponosno uvrščamo med priljubljene prodajalce pnevmatik preko svoje maloprodajne trgovine ter spletnega portala guma-center.si. V teh 10 letih smo gradili zaupanje naših strank in se razvijali v eno vodilnih podjetij v naši panogi. Naša ekipa si prizadeva zagotavljati najvišjo kakovost storitev in izdelkov ter strankam nuditi varno in zanesljivo izkušnjo,” še dodaja Kavtičnik.

V Guma Centru na Šentiljski 11a strankam nudijo raznovrstne avtomobilske storitve, vključno z menjavo pnevmatik, brezplačno menjavo akumulatorjev, menjavo olja, filtrov, diskov, ploščic ter notranjim in zunanjim čiščenjem vozil. Poleg tega so dodali še storitev servisa električnih skirojev in menjave pnevmatik za ta prevozna sredstva.

Akcija “10 dni super nakupov” bo priložnost za Mariborčane, da pripravijo svoja vozila na zimsko sezono z ugodnimi cenami in dodatnimi popusti. Za več informacij lahko obiščete Guma Center na Šentiljski 11a od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 ter ob sobotah med 8.00 in 12.00.

Za dodatne informacije jih lahko tudi kontaktirate na telefonsko številko (02) 250 12 90 ali preko elektronske pošte [email protected].

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu