Dainese je priznana znamka motoristične opreme, ki že več desetletij skrbi za varnost motoristov po vsem svetu. Njihova oprema je izdelana iz najboljših materialov, ki zagotavljajo udobje, zračnost in najvišjo stopnjo zaščite. Med njihovimi najbolj priljubljenimi izdelki so usnjena motoristična oblačila, čelade in ščitniki. Oblačila so običajno opremljena s številnimi zaščitnimi elementi, ki zagotavljajo varnost v primeru padca ali nesreče.

Čelade Dainese so prav tako izdelane iz vrhunskih materialov in zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. Njihovi modeli so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami, ki omogočajo boljšo zaščito pred poškodbami glave. Poleg tega so čelade opremljene z različnimi funkcijami, kot so notranja sončna očala in odstranljive notranje obloge za lažje vzdrževanje.

FOTO: Denis Janežič

FOTO: Denis Janežič

Celotno ponudbo motoristične in pa tudi smučarske ter kolesarske opreme priznanih športnik znamk si lahko ogledate na spletni strani trgovine Moto limit, za vrhunsko izkušnjo z zares strokovnim svetovanjem pa raje obiščite njihov moderni salon na Teznu.

Ne odlašajte do prvega snega, popusti namreč že čakajo!