Ekskluzivno: Porsche Inter Auto razbija mite o rabljenih vozilih

Oglasno Sporočilo, 12.11.21 ob 08:02

Kupili ste rabljeni avtomobil, a tega je potrebno tudi vzdrževati. To ni tako majhen finančni zalogaj, zato je pomembno, da servis opravi nekdo, ki se na to zelo dobro spozna.

Ekskluzivno: Porsche Inter Auto razbija mite o rabljenih vozilih

Kupili ste rabljeni avtomobil, a tega je potrebno tudi vzdrževati. To ni tako majhen finančni zalogaj, zato je pomembno, da servis opravi nekdo, ki se na to zelo dobro spozna. A da to ne bo predrago, pri Porsche Maribor nudijo svojim strankam dodatne ugodnosti, kot servisni bon v višini do 100 evrov.

»Pri Porsche Maribor vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu vašega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost,« je izpostavi Danilo Žižek, prodajni svetovalec rabljenih vozil pri Porsche Maribor. Če iščete rabljena vozila v Mariboru, potem ste v poslovalnici Porsche Maribor in poslovalnici Porsche Ptujska cesta zagotovo na pravem mestu!

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju? 5 glavnih prednosti

 1. garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
 2. strokovna kontrola 250 kontrolnih točk Das WeltAuto
 3. vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev
 4. do 700 € popusta ob financiranju
 5. servisni bon do 100 €

Preverite ponudbo vozil na www.porscheinterauto.net.

ZAGOTOVITE SI VRHUNSKI SERVIS PO NAKUPU

»Z nakupom rabljenega vozila si hkrati zagotovite vrhunsko opravljene storitve servisiranja v vrednosti do 100 evrov. S tem želimo nagraditi kupce, ki verjamejo v naša vozila in v naše storitve,« je povedal g. Žižek.

Prednosti servisnega bona:

 • Do 100 evrov za ugodnejše servisiranje
 • Redni servis je nujen za dobro delovanje vozila
 • Darilo, nad katerim so navdušeni številni
 • Skrb za kupca je na prvem mestu

Avtoservis rabljenih vozil je ravno tako pomemben kot servis novih vozil – če ne morda še bolj! Za dolgo življenjsko dobo morate svojemu novemu (rabljenemu) privoščiti najboljše. Najnovejše diagnostične naprave in strokovnost naših sodelavcev so zagotovilo, da bo vaše rabljeno vozilo po nakupu v Porsche poslovalnici ob vsaki priložnosti in vedno deležno profesionalne in natančne nege.

“Naše avtohiše Porsche Inter Auto, skrbijo za odlično zadovoljstvo s servisom, in z njo povezana zvestobo, postavlja v sam vrh prioritetne lestvice. V ta namen se zaposleni v servisu dnevno dobivamo na različnih sestankih. Takšni pogovori so zelo pomembni iz dveh razlogov. Po eni strani nam omogočajo notranjo izmenjavo znanja o tem, kje se skrivajo možnosti za izboljšanje. Po drugi strani pa ta srečanja izkoristimo za to, da sodelavcem ponovno ponazorimo, kako pomembno vlogo ima prvovrsten servis,” razlaga Borut Pokeržnik, vodja servisa pri Porsche Maribor in dodaja: “Vrhunski servis za nas pomeni, da vsaki stranki ponudimo najboljši možen servis.«

Ob nakupu rabljenega vozila vam v sklopu nakupa pripada servisni bon do 100 evrov, gre za zelo korekten znesek, ki precej zmanjša stroške servisiranja. Redno vzdrževanje pa je, kot ve vsak skrben uporabnik avtomobilov, še kako nujno in priporočljivo, saj s tem uporabnik vozila z najmanj stroški občutno podaljša delovno dobo svojega štirikolesnika.

POTRJENA VRHUNSKA IZKUŠNJA

V kolikor iščete vrhunsko ohranjeno rabljeno vozilo, ste pri Porsche Inter Auto na pravem mestu, da sprejmete najboljšo odločitev.

Preverite vrhunsko ponudbo:

Potrebujete pomoč? Preglejte ponudbo ali jih pokličite na tel.: 041 392 204.

PORSCHE MARIBOR RABLJENA VOZILA
Poslovalnica Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

 • Valentin Šerc, tel.: 02 65 40 355
 • Danilo Žižek, tel.: 02 65 40 301

Poslovalnica Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

 • Matija Šulek, tel.: 02 45 02 675
 • Peter Sernc, tel.: 02 45 02 662
 • Denis Rojs, tel.: 02 45 02 661

 

 

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu